Bergstein gevoerde regenlaars roze - SALE

Deze regenlaars mag in ons regenlandje natuurlijk niet in de garderobe ontbreken. Geheel gevoerd met zachte borg en met aantrekkoord.
Artikelnummer:
2.22-BERG-WB-ROZ-19
Levertijd:
Voor 16u besteld, morgen in huis!

€39,95 €29,95

Incl. btw
Deze Bergstein regenlaars roze wordt geheel gemaakt van rubber zodat het lekker soepel om de voetjes zit. Deze regenboot uit de serie Hotlong mag in ons regenlandje natuurlijk niet in de garderobe ontbreken. In verschillende frisse kleuren verkrijgbaar. Geheel gevoerd met warme borg en met handig aantrekkoord aan de bovenkant.

Deze regenboots zitten lekker soepel om de voeten en bieden veel comfort. Doordat de Bergstein laarsjes zijn gemaakt van rubber transpireren de voetjes veel minder dan in plastic regenlaarsjes. Met minder kans op schimmeltjes en bacteriën zijn deze Bergstein laarsjes beter voor de huid. Bergstein biedt absoluut de laarsjes om lekker mee te stampen in de plassen.

Kenmerken Bergstein gevoerde regenlaars roze:

  • geheel vervaardigd van rubber
  • zeer goede pasvorm
  • in vele hippe kleurtjes te krijgen
  • warm gevoerd en met handig aantrekkoord
  • rainboots
Naast deze Bergstein gevoerde regenlaars roze kun je bij ons terecht voor de hele collectie regenlaarsjes van Bergstein.

Over Bergstein

Bergstein regenlaarsjes zitten lekker soepel om de voeten en bieden veel comfort. Doordat de Bergstein laarsjes zijn gemaakt van rubber transpireren de voetjes veel minder dan in plastic regenlaarsjes. Met minder kans op schimmeltjes en bacteriën zijn deze Bergstein laarsjes beter voor de huid. Bergstein biedt absoluut de laarsjes om lekker mee te stampen in de plassen.

De Bergstein regenlaars is een gewilde laars dankzij de vele vrolijke kleurtjes en goede pasvorm. De rubberen Bergstein regenlaars online bestellen is binnen een paar minuten gedaan. Jongens en meiden die van kleur houden, zullen ongetwijfeld voor de Bergstein regenlaars gaan.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen