Buddy gelpack

Artikelnummer:
9-BU-500020-AMB
Levertijd:
Uitverkocht
Bestel 2 voor €5,23 per stuk en bespaar 5%

€6,95 €5,50

Incl. btw

Kinderen vanaf 2 jaar willen graag bij kleine ongelukjes aandacht hebben voor hun pijn en getroost worden. De Buddy gelpack helpt daarbij. Het geeft troost en verzacht tegelijk de pijn en voorkomt zoveel mogelijk blauwe plekken of zwellingen. Uit ervaring blijkt dat de kinderen direct stoppen met huilen als zij de BUDDY krijgen en op de zere plek leggen.
 
Verder biedt de BUDDY ook verkoeling bij koorts en kan de BUDDY ook warm gebruikt worden, bijvoorbeeld bij spierpijn, koude handen en voeten. 

De Buddy gelpack is zowel geschikt voor de vriezer als voor de magnetron, maar let erop dat de BUDDY voor gebruik niet te koud of te warm is. Lees de  gebruiksaanwijzing goed voor gebruik. BUDDY is CE getest en bevat geen giftige materialen.

Meest gestelde vragen over de Buddy gelpack:

 1. Hoe werkt de BUDDY gelpack?
  In de BUDDY zit gel die, afhankelijk van het doel, zowel warm als koud gemaakt kan worden.Door de BUDDY aan het kind te geven neem je de pijn of schrik van het kidn serieus en geef je tegelijkertijd het kind een middeltje om de pijn te bestrijden. Door de BUDDY troost het kind dus zichzelf en wordt het gelijk afgeleidt. De ervaring leert dat bijna elk kind dan vrijwel onmiddellijk stopt met huilen, enkele seconden de buddy tegen de zere plek houdt en vervolgens vrolijk verder gaat spelen. bedlangrijk hierbij is dat het kind zelf de BUDDY gebruikt zodat de aandacht bij de BUDDY ligt.
 2. Is de inhoud van het BUDDY Gelpack schadelijk?
  Nee de gel is volkomen onschadelijk en het plastic omhulsel bevat geen weekmakers.
 3. Mag de BUDDY ook in de magnetron?
  Ja, de BUDDY is niet alleen voor in de koelkast of de vriezer, maar kan ook warm worden gemaakt in een pan met warm water, of nog sneller nog in de magnetron. Maximaal 20 seconden op 600 Watt. Zorg dat als de BUDDY uit de vriezer komt dat er altijd een doek tussen de huid en de BUDDY zit, daar extreme kou de huid kan beschadigen.
 4. Is de BUDDY geschikt voor alle verwondingen/pijnen?
  Nee, de BUDDY is in eerste instantie geschikt voor pijntjes en kleine ongelukjes, zoals een schaafwondje, een bult, hoofdpijn of gewoon de schrik, een warme BUDDY is heerlijk bij een pijnlijke buik.  Bij twijfel altijd een arts raadplegen.

De Buddy gelpack is verkrijgbaar in vier uitvoeringen:

 • ambulance blauw
 • hart rood
 • mannetje blauw
 • mannetje wit 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen