Claessens'Kids Kid’Sleep My Aquarium

Is je kind elke ochtend veel te vroeg wakker? Staat hij al vroeg naast je bed? De Kidsleep kinderwekker classic biedt uitkomst.
Artikelnummer:
4-KID-0024
Levertijd:
Voor 16u besteld, morgen in huis!
€49,95
Incl. btw

My Aquarium is het nieuwe nachtlampje van Claessens’Kids. Het nachtlampje heeft 4 slaapliedjes (3 echte liedjes en het geluid van golven). Op het ritme van het gekozen liedje dansen de visjes 3 tot 5 minuten vrolijk, maar rustgevend rond. Aan het einde van het dansje verdwijnen de visjes en blijft alleen de grote zeester nog 30 minuten branden als nachtlampje. Mocht je kindje geluid maken, dan gaan de visjes in stilte opnieuw dansen en gaat de zeester opnieuw 30 minuten branden. Zo valt je kindje rustig in slaap.

De visjes zwemmen ongeveer 3 tot 5 minuten vrolijk rond op het ritme van het gekozen slaapliedje. Als de visjes uitgezwommen zijn en het liedje afgelopen is, komt er een grote zeester tevoorschijn. De visjes gaan dan weg en de zeester blijft 30 minuten schijnen, daarna gaat het lampje vanzelf uit.

Mocht het kindje daarna geluid maken, dan gaan de visjes nog een keertje stilletjes rondzwemmen en gaat de zeester daarna weer 30 minuten branden.

Kenmerken Claessens'Kids Kid’Sleep My Aquarium:

  • met vier slaapliedjes (3 liedjes en het geluid van de golven);
  • met visjes die vrolijk rondzwemmen op het ritme van de gekozen slaapliedjes;
  • geluid detector;
  • het lampje kan neergezet worden, maar kan ook aan het bedje gehangen worden;
  • werkt op batterijen (niet meegeleverd)

Naast deze Claessens'Kids Kid’Sleep My Aquarium kun je bij ons terecht voor de hele collectie van Kidsleep.

Over Claessens'Kids:

Kid'sleep wekker is de perfecte innovatieve wekker voor ouders die graag uitslapen. Elke ouder heeft er wel eens mee te maken gehad dat hij of zij er vroeg uitmoeten omdat het kind al wakker is, deze innovatieve wekker brengt daar verandering in, deze wekker laat zien met een wakker dier dat het kind er al uit mag, maar als het diertje nog slaapt op het plaatje moeten ze blijven liggen.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen