Claessens'Kids kinderwekker Classic roze

Is je kind elke ochtend veel te vroeg wakker? Staat hij al vroeg naast je bed? De Kidsleep kinderwekker classic biedt uitkomst.
Artikelnummer:
4-KID-0005
Levertijd:
Voor 13u besteld, morgen in huis!
€49,95
Incl. btw

Is je kind elke ochtend veel te vroeg wakker? Staat hij al vroeg naast je bed? De Kidsleep kinderwekker classic roze biedt uitkomst.

De vrolijke Kid'sleep kinderwekker geeft met een verlicht plaatje aan of het al tijd is om op te staan. Met de Kidsleep classic leert je kind spelenderwijs zelfstandig op de juiste tijd uit bed te komen.

Het werkt heel simpel en éénvoudig: het klokje heeft 2 plaatjes: een van een konijntje dat met zijn rugzakje buiten wandelt en een van het konijntje dat lekker in zijn bedje ligt te slapen. Afhankelijk van de instelling, brandt er een lampje achter een van de plaatjes. Als je kind wakker wordt hoeft je kind alleen maar naar de vrolijke wekker te kijken welk plaatje verlicht is om te weten of het al tijd is om uit bed te komen.

Het lampje van de Kidsleep blijft de hele nacht aan zodat het tevens als nachtlampje dienst doet. Aan het lampje zit een digitaal klokje dat in te stellen is als op de 'uitbed-tijd.' De Kidsleep kan ook als wekker worden gebruikt, met of zonder geluid. Deze functie is leuk voor schoolgaande kinderen zodat ze spelenderwijs leren omgaan met de wekker.

Kenmerken Kid'sleep kinderwekker classic roze:

  • 3-in-1 functie
  • Traditioneel nachtlampje voor pasgeborenen
  • Wekkerfunctie voor de kleuters die al naar de basisschool gaan
  • Door middel van verlicht plaatje, opstaan of blijven liggen
  • Leuke en leerzame peuterklok
  • Kan aan de wand gehangen worden of neergezet worden
  • Wordt geleverd met adapter en wordt aangesloten op het stopcontactn
  • Wordt geleverd inclusief extra decoplaatje voor de wekkerfunctie

Naast deze Kid'sleep kinderwekker Classic roze kun je bij ons terecht voor de hele collectie van Kidsleep.

Over Kid'sleep:

Kid'sleep wekker is de perfecte innovatieve wekker voor ouders die graag uitslapen. Elke ouder heeft er wel eens mee te maken gehad dat hij of zij er vroeg uitmoeten omdat het kind al wakker is, deze innovatieve wekker brengt daar verandering in, deze wekker laat zien met een wakker dier dat het kind er al uit mag, maar als het diertje nog slaapt op het plaatje moeten ze blijven liggen.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen