• Engel Engel romper lange mouw paars gestreept 74/80

Engel Engel romper lange mouw paars gestreept 74/80

Engel romper lange mouw paars gestreept 74/80Voor alle leeftijden
Reviews:
€19,50
Incl. btw

Romper lange mouw

Engel romper lange mouw paars gestreept 74/80
Voor alle leeftijden

Merk: Engel

Het assortiment van Engel
Naast biologisch katoen gebruiken ze de fijnste organische Merino scheerwol en natuurlijke organische Merino scheerwol met zijde.
Alle kleurstoffen die zij gebruiken zijn vrij van zware metalen en hebben altijd vrij zijn van schadelijke AZO-kleurstoffen. Voor het kleuren van onze wollen textiel gebruiken we alleen reactieve kleurstof, die bijzonder goed verbindingen met vezels en staat bekend om zijn uitstekende kleurvastheid. We onthouden ons van elke vorm van chemische afwerking met onze textiel verwerking.
In principe moeten alle gebruikte stoffen biologisch afbreekbaar zijn en moeten ze de bodem, lucht en water niet vervuilen.
Alle metalen onderdelen die we gebruiken zijn vrij van nikkel; andere materialen komen voort uit natuurlijke hernieuwbare grondstoffen. Om onze hoge kwaliteitsniveau te waarborgen moeten de producten aan strenge eisen voldoen, zoals: lichtechtheid, weerstand tegen speeksel, kleurvastheid bij transpiratie, wassen en krimpen. Deze eigenschappen samen met maximaal toegestane waarden voor gevaarlijke stoffen schade aan het milieu en de gezondheid worden regelmatig getest in onafhankelijke milieu-laboratoria.

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen