Inch Blue babyslofjes football red

Babyslofjes in de kleuren rood en wit met een voetbal als applicatie. Gemaakt van 100% leer.
Artikelnummer:
17-IB-2479-S
Levertijd:
Uitverkocht
€25,95
Incl. btw
Babyslofjes in de kleuren rood en wit met een voetbal als applicatie. Gemaakt van 100% leer. 

De Inch Blue babyslofjes football red zijn gemaakt van 100% zacht leer. Ze beschermen de voetjes, maar laten ze wel op natuurlijke wijze groeien. De babyslofjes hebben zachte suède anti-slip zooltjes en zijn gemakkelijk aan te trekken door het elastiek rond het enkeltje.

Kenmerken Inch Blue babyslofjes football red:

  • soepele anti-slipzool
  • ideaal voor het stappen op tegels en houten vloeren
  • zacht ademend leer dat het voetje beschermt en het de kans geeft op een natuurlijke manier te groeien
  • aansluitende opening zodat het schoentje echt blijft zitten
Naast deze Inch Blue babyslofjes football red kun je bij ons terecht voor de hele collectie babyslofjes van Inch Blue.

Over Inch Blue:

Inch Blue begrijpt dat babyvoetjes niet enkel een kleine versie zijn van je eigen voeten. Ze hebben een volledig andere vorm. Ze zijn zachter en molliger met bijna geen harde botjes erin. Inch Blue babyslofjes zijn zodanig ontworpen dat ze de voetjes volledige ruimte geven om te groeien. Ze zijn gemaakt van zacht, natuurlijk leer dat het babyvoetje genoeg laat ademen. Inch Blue maakt niet enkel slofjes voor baby's, ook peuters en kleuters tot 6 jaar kunnen ervan genieten. 

De babyslofjes van Inch Blue worden in Groot-Brittannië na bestelling met de hand vervaardigd. Dit maakt de slofjes stuk voor stuk uniek. Dit houdt in dat er voor de meeste slofjes van Inch Blue een levertijd geldt van circa 15 dagen.

Maat info:

Meet de voetjes van je kindje goed na. De maten kunnen per merk namelijk behoorlijk verschillen. Hou bij de maatkeuze rekening met maximaal 1 cm aan extra ruimte zodat de voetjes voldoende ruimte hebben om te groeien. Check ook de maattabel en kom je er niet uit, neem even contact met ons op en we helpen je graag verder! Klik ook op de maatinformatie.

Onderhoud:

Inch Blue babyslofjes worden aanbevolen voor het dragen binnenshuis, in de auto of in de buggy. Ze vragen weinig onderhoud en na verloop van tijd krijgen ze een 'used-leather' look wanneer ze de vorm van je baby's voetje aannemen. Dit is heel normaal en toont aan dat ze goed worden gebruikt. De slofjes kunnen gereinigd worden met een vochtige doek.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen