JJ Rabbit cuppies

Kwaaaaaaak! Kijk! Wie komt daar piepen? Je kindje zal voortaan flink zijn drankje opdrinken! Zijn favoriet vriendje wacht namelijk op hem aan de onderkant van de Cuppie.
Artikelnummer:
2.34-BIO-JJR-CUP-BLAUW
Levertijd:
Voor 16u besteld, morgen in huis!
Bestel 2 voor €14,20 per stuk en bespaar 5%

€14,95
Incl. btw

Kwaaaaaaak! Kijk! Wie komt daar piepen? Je kindje zal voortaan flink zijn drankje opdrinken! Zijn favoriet vriendje wacht namelijk op hem aan de onderkant van de Cuppie.

Je kan deze beker langzaam introduceren als je kindje tussen 12 en 15 maanden is. Vanaf 2 à 3 jaar kunnen ze volledig overstappen naar het drinken uit bekers.

We gebruiken deze cuppies ook voor de dagelijkse portie verse soep. En waar we onze kindjes vroeger moesten aanmanen om die soep op te eten, slurpen ze hem nu vlot naar binnen. Opgelet, de cuppies mogen niet in de magnetron! De soep dus gewoon opwarmen op het vuur en ze dan in het kopje doen.

De Cuppie is voor 100% gemaakt uit planten en is volledig, biologisch afbreekbaar. Cuppies zijn gemaakt van bioplastic, dat gemaakt wordt van de suikers en het zetmeel in planten. In het productieproces worden minder fossiele brandstoffen gebruikt en minder broeikasgassen uitgestoten.

Cuppies zijn leuk om te gebruiken en heel eenvoudig te reinigen. Zet ze gewoon op het bovenste rek van de vaatwasser. In vier verschillende kleuren met vier verschillende diertjes.

Kenmerken JJ Rabbit cuppies:

  • materiaal: 100% biologisch
  • in vier hippe kleuren
  • met leuk diertje dat tevoorschijn komt als drinken op is
Naast deze JJ Rabbit cuppies kun je bij ons terecht voor het hele assortiment van JJ Rabbit.

Over JJ Rabbit:

JJ Rabbit is een Amerikaans merk dat werd gestart door Kai en Michael in Brooklyn, NY, en werd later verplaatst naar Austin, TX. Kai komt uit de modewereld en Michael uit de consultancy.

Tijdens de zwangerschap van hun eerste kindje kwamen ze op het idee om producten voor kinderen te gaan ontwerpen, en zie daar....JJ Rabbit was geboren! Mooie design producten voor kinderen. Gemaakt van PLA/Bioplastic en Biologisch Katoen....dus 100% natuurlijk.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen