Milestone Baby Cards

Het eerste levensjaar van een baby bestaat uit veel ‘eerste keren’. Mijlpalen die je het liefst voor altijd wilt onthouden.
Artikelnummer:
2.50-KUK-3050
Levertijd:
Voor 16u besteld, morgen in huis!
€18,95
Incl. btw
Het eerste levensjaar van een baby bestaat uit veel ‘eerste keren’. Mijlpalen die je het liefst voor altijd wilt onthouden. De Milestone Baby Cards is een set van 30 prachtig geïllustreerde kaarten in een giftbox. Op de dag van de mijlpaal neem je de bijpassende Milestone™ Baby Card, schrijf de datum erop en maak een foto van je baby met de kaart. Zo vergeet je nooit meer op welke dag je baby voor het eerst lachte, omrolde, een tandje kreeg of mama zei. 

Hoe gebruik ik de Milestone Baby Cards?

In dit doosje zitten 30 rijk geillustreerde kaarten met alle belangrijke mijlpalen van het eerste jaar. Voeg de datum toe en neem een foto van je baby met de kaart. Zo worden babyfoto's echt onvergetelijk.

Een foto nemen met de Milestone Baby Cards:

Plaats de kaart naast je baby. Wanneer je baby ouder wordt en de kaart probeert te pakken houdt deze dan naast hem of haar vast. Maak een foto met daarop je  baby en de kaart, let daarbij op dat je de kaart op dezelfde afstand houdt van de lens als je baby. Zo krijg je de mooiste foto's. Wees voorzichtig met flitsten. Natuurlijk licht geeft mooiere foto's en is beter voor je baby. .

Kenmerken Milestone Baby Cards:

  • 30 prachtig geïllustreerde kaarten in een giftbox
  • Afmetingen doosje: 15,5 cm x 11 cm x 2 cm
  • Formaat kaarten: 14,8 cm x 10,5 cm
Naast deze Milestone Baby Cards kun je bij ons terecht voor de hele collectie van Milestone.

Over Milestone:

Eerste lachje, eerste stapjes, eerste woordjes? Met de Milestone Baby Cards kun je die kostbare mijlpalen van je baby vangen en vastleggen. Op de dag van de mijlpaal neem je de bijpassende Milestone Baby Card, schrijf je de datum erop en maak je een foto van je baby met de kaart. Het perfecte kraamcadeau om te geven of voor je eigen babyboek.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen