Pura Kiki speenfles 150 ml

PURA Kiki flessen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal #304, dezelfde kwaliteit als waarin al tientallen jaren melk wordt gepasteuriseerd.
Artikelnummer:
2.13-KG-PU-K-05N2-O
Levertijd:
Voor 13u besteld, morgen in huis!
€19,95
Incl. btw

Pura Kiki flessen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal #304, dezelfde kwaliteit als waarin al tientallen jaren melk wordt gepasteuriseerd. Hoogwaardig roestvrijstaal is vrij van BPA, PVC, Phthalaten en lood en heeft van nature een dichte structuur. Hierdoor is roestvrijstaal vrij van bacteriën en zullen geen nare luchtjes en smaak ontstaan. Ook bestaat geen kans op lekkage van chemicaliën in de vloeistof zoals met plastic. Pura flessen kunnen niet splinteren of breken zoals glazen flessen.

Pura Kiki flessen beschermen moedermelk tegen blootstelling aan licht waardoor de afbraak van belangrijke proteïnen en nutriënten in moedermelk wordt tegengegaan. Onze natuurlijk beluchtende spenen imiteren borstvoeding door hun vorm en doorstroom. De speen met geïntegreerd beluchting-systeem maakt het mogelijk om constant door te drinken, minimaliseert luchtinname en voorkomt darmkrampjes.

Pura Kiki flessen groeien mee met jouw baby. De flessen zijn te gebruiken met spenen en tuiten, het rietje en ook met de afsluitdisk voor opslag van melk en snacks of om deze te veranderen in een drinkfles. Deze fles is ontwikkeld om samen te werken met spenen en tuiten van Pura maar ook met spenen en tuiten van andere merken.

Functioneel: de Pura Kiki speenfles heeft een interne volume markering.

Kenmerken Pura Kiki speenfles:

  • in zes kleuren leverbaar: aqua, groen, paars, naturel, oranje en roze
  • lekvrij
  • vrij van BPA, PVC, Phthalaten en lood
  • inclusief beluchtende speen
  • te gebruiken met speen en tuit

Verkrijgbaar in twee maten:

  • inhoud 150 ml (hoogte 12,5 cm)
  • inhoud 325 ml (hoogte 20 cm)
Naast deze Pura Kiki speenfles kun je bij ons terecht voor meer artikelen van Pura.

Over Pura:

PURA Kiki flessen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal #304, dezelfde kwaliteit als waarin al tientallen jaren melk wordt gepasteuriseerd. Hoogwaardig roestvrijstaal is vrij van BPA, PVC, Phthalaten en lood en heeft van nature een dichte structuur.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen