regenlaars forest

Deze regenlaarsjes in de kleur groen van het hippe merk Bergstein staan iedereen perfect. Met een super pasvorm en geheel gemaakt van rubber.
Artikelnummer:
BERG-RB-524-23
Levertijd:
Voor 13u besteld, morgen in huis!
€24,95
Incl. btw

Deze regenlaarsjes in de kleur groen van het hippe merk Bergstein staan iedereen perfect. Met een super pasvorm en geheel gemaakt van rubber. Deze Bergstein regenlaars limegroen past in iedere garderobe.

Doordat de Bergstein laarsjes zijn gemaakt van rubber transpireren de voetjes veel minder dan in plastic regenlaarsjes. Met minder kans op schimmeltjes en bacteriën zijn deze Bergstein laarsjes beter voor de huid. Bergstein biedt absoluut de laarsjes om lekker mee te stampen in de plassen.

Kenmerken Bergstein regenlaars forest:

  • geheel vervaardigd van rubber
  • verkrijgbaar van maat 19 tot en met maat 35
  • zeer goede pasvorm
  • in vele hippe kleurtjes te krijgen

Naast deze Bergstein regenlaars forest kun je bij ons terecht voor de hele collectie regenlaarsjes van Bergstein.

Over Bergstein

Bergstein regenlaarsjes zitten lekker soepel om de voeten en bieden veel comfort. Doordat de Bergstein laarsjes zijn gemaakt van rubber transpireren de voetjes veel minder dan in plastic regenlaarsjes. Met minder kans op schimmeltjes en bacteriën zijn deze Bergstein laarsjes beter voor de huid. Bergstein biedt absoluut de laarsjes om lekker mee te stampen in de plassen.

De Bergstein regenlaars is een gewilde laars dankzij de vele vrolijke kleurtjes en goede pasvorm. De rubberen Bergstein regenlaars online bestellen is binnen een paar minuten gedaan. Jongens en meiden die van kleur houden, zullen ongetwijfeld voor de Bergstein regenlaars gaan.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen