Levering

Bij Littlecool kan je ervoor kiezen om je pakket thuis of in een DPD Pickup parcelshop te laten leveren.

 

Je pakketje laten leveren in een Pickup parcelshop: 

DPD Pickup is dé oplossing om gemakkelijk pakketten te ontvangen. Met een levering in een Pickup parcelshop kies je voor de zekerheid om je pakket te kunnen ophalen wanneer het jou uitkomt dankzij de flexibele openingstijden. Alle Pickup parcelshops zijn minstens van dinsdag tot zaterdag geopend.

Met 1.500 Pickup parcelshops in de Benelux, zijn we altijd in de buurt. Ontdek je dichtstbijzijnde Pickup parcelshop op:

B: https://www.dpd.com/be/business_customers/pickup/pickup_parcelshop_finder

NL: https://www.dpd.com/nl_privateklanten#!pickup

Wil je precies weten wanneer je zending wordt geleverd? Kies dan Predict van DPD.

Deze innovatieve service bericht jou over de levering, tot op 1 uur nauwkeurig. Je wordt vooraf op de hoogte gebracht van het aflevermoment via een sms of een e-mail met de afleverdatum. De ochtend van de levering volgt een tweede bericht met het tijdvak van 1 uur waarin de chauffeur zal langskomen.

 

Je pakketje thuis laten leveren

Ben je niet thuis wanneer de DPD chauffeur langskomt? Je kan je pakket in een Pickup parcelshop ophalen.

Wanneer je niet thuis bent wanneer de DPD chauffeur langskomt, wordt je pakket naar een Pickup parcelshop in de buurt gebracht. Op deze manier heb je je pakket zo snel mogelijk in je bezit en bepaal je zelf wanneer je het gaat ophalen.

De DPD chauffeur laat een mededeling in je brievenbus achter met vermelding van het adres van de Pickup parcelshop en het tijdstip vanaf wanneer je het pakket kan ophalen. Je krijgt van DPD een e-mailbericht wanneer het pakket is aangekomen in de Pickup parcelshop.

Neem je identiteitsbewijs mee wanneer je je pakket gaat afhalen. Je krijgt 7 dagen tijd om het op te halen, daarna wordt het terug naar de afzender gestuurd.

Op www.dpd.be of www.dpd.nl kan je de status van je pakket nagaan en vind je meer informatie over onze Pickup parcelshops (locaties, openingsuren…). 

 

Kan ik mijn pakket volgen?

Ja, op https://www.dpd.com/tracking kan je de status van je pakket nagaan. Het enige wat je nodig hebt is het 14-cijferig pakketnummer.

Dankzij DPD Predict weet je precies wanneer je pakketje wordt geleverd. 

Deze innovatieve service bericht jou over de levering, tot op 1 uur nauwkeurig. Je wordt vooraf op de hoogte gebracht van het aflevermoment via een sms of een e-mail met de afleverdatum. De ochtend van de levering volgt een tweede bericht met het tijdvak van 1 uur waarin de chauffeur zal langskomen.

 

Kan ik een lastminute aanpassing doen voor de levering?

Met de inflight opties kan je de datum én de plaats van de levering aanpassen, tot 1 uur voor het moment van levering. Dankzij live tracking kan je bovendien jouw pakket volgen op een kaart en nagaan hoeveel stops de chauffeur nog moet uitvoeren voor hij aankomt. Deze service is beschikbaar op jouw pc, tablet en smartphone, voor alle pakketjes die worden verstuurd binnen België en Luxemburg.

In Nederland kan je via DPD Predict je levering uitstellen.