Sigg drinkbeker ballerina geelgroen (0,4l)

Drinkfles van het merk SIGG in de kleur geelgroen met opdruk van een ballerina.De drinkbeker heeft een inhoud van 0,4 liter.
Artikelnummer:
11-SIG-6584885
€18,95
Incl. btw
Drinkfles van het merk SIGG in de kleur geelgroen met print van een ballerina. De Sigg drinkbeker ballerina geelgroen heeft een inhoud van 0,4 liter.

Kenmerken Sigg drinkbeker ballerina geelgroen:

  • inhoud 0,4 liter
  • gemaakt van 100% aluminium (100% recycleerbaar)
  • lekvrij
  • hermetisch af te sluiten middels uniek draaisysteem
  • binnenzijde is BPA vrij en beschadigt niet snel
Naast deze Sigg drinkbeker ballerina geelgroen kun je bij ons terecht voor een groot assortiment van Sigg.

Over Sigg: 

De Sigg produkten worden gemaakt in Zwitserland en zijn een legende in kwaliteit! De wereldbekende Sigg drinkflessen zijn mooi, absoluut lekvrij en hermetisch af te sluiten. Dankzij de ingenieuze afsluitdop blijven zelfs koolzuurhoudende dranken perfect bewaard. De speciale kinderdop op de Sigg drinkflessen met het afsluitklepje en het draaisysteem voorkomt dat slecht gesloten Sigg drinkflessen de boekentas ingaan. Het klepje kan pas naar beneden geklikt worden, wanneer de draaiknop volledig is dichtgedraaid. De lak aan de binnenzijde van de Sigg drinkflessen is hygiënisch, neutraal van smaak, BPA vrij en wordt zelfs na een deuk niet beschadigd. 

De Sigg drinkflessen worden uit aluminium vervaardigd. Dat is 100% recycleerbaar. Sigg heeft drinkflessen voor kinderen van alle leeftijden. Ouders, kinderen en het milieu kiezen allemaal resoluut voor de enige echte originele Sigg drinkflessen. Naast een uitgebreid assortiment aan drinkflessen heeft Sigg ook broodtrommels en diverse accessoires in het assortiment, geen nood dus als er een dop kwijt of stuk raakt.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen