Sigg drinkbeker geel (0,4l)

Drinkfles van het merk SIGG in de kleur geel met opdruk van Hello Kitty. De drinkbeker heeft een inhoud van 0,4 liter.
Artikelnummer:
11-SIG-6584297
Levertijd:
Voor 16u besteld, morgen in huis!
€18,95
Incl. btw
Drinkfles van het merk SIGG in de kleur geel met print van Hello Kitty. De Sigg drinkbeker Hello Kitty Panda,rood heeft een inhoud van 0,4 liter.

Kenmerken Sigg drinkbeker geel  

  • inhoud 0,4 liter
  • gemaakt van 100% aluminium (100% recycleerbaar)
  • lekvrij
  • hermetisch af te sluiten middels uniek draaisysteem
  • binnenzijde is BPA vrij en beschadigt niet snel
Naast deze Sigg drinkbeker geel kun je bij ons terecht voor een groot assortiment van Sigg.

Over Sigg: 

De Sigg produkten worden gemaakt in Zwitserland en zijn een legende in kwaliteit! De wereldbekende Sigg drinkflessen zijn mooi, absoluut lekvrij en hermetisch af te sluiten. Dankzij de ingenieuze afsluitdop blijven zelfs koolzuurhoudende dranken perfect bewaard. De speciale kinderdop op de Sigg drinkflessen met het afsluitklepje en het draaisysteem voorkomt dat slecht gesloten Sigg drinkflessen de boekentas ingaan. Het klepje kan pas naar beneden geklikt worden, wanneer de draaiknop volledig is dichtgedraaid. De lak aan de binnenzijde van de Sigg drinkflessen is hygiënisch, neutraal van smaak, BPA vrij en wordt zelfs na een deuk niet beschadigd. 

De Sigg drinkflessen worden uit aluminium vervaardigd. Dat is 100% recycleerbaar. Sigg heeft drinkflessen voor kinderen van alle leeftijden. Ouders, kinderen en het milieu kiezen allemaal resoluut voor de enige echte originele Sigg drinkflessen. Naast een uitgebreid assortiment aan drinkflessen heeft Sigg ook broodtrommels en diverse accessoires in het assortiment, geen nood dus als er een dop kwijt of stuk raakt.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen