Sigg drinkbeker wat ik later wil worden (0,4l)

Drinkfles van het merk SIGG in de kleur wit met opdruk van bij de politie en de brandweer. De drinkbeker heeft een inhoud van 0,4 liter.
Artikelnummer:
11-SIG-842460
Levertijd:
Uitverkocht
€18,95
Incl. btw
Drinkfles van het merk SIGG in de kleur wit met print van bij de politie en brandweer. De Sigg drinkbeker wat ik later wil worden, wit heeft een inhoud van 0,4 liter.

Kenmerken Sigg drinkbeker wat ik later wil worden

  • inhoud 0,4 liter
  • gemaakt van 100% aluminium (100% recycleerbaar)
  • lekvrij
  • hermetisch af te sluiten middels uniek draaisysteem
  • binnenzijde is BPA vrij en beschadigt niet snel
Naast deze Sigg drinkbeker wat ik later wil worden kun je bij ons terecht voor een groot assortiment van Sigg.

Over Sigg: 

De Sigg produkten worden gemaakt in Zwitserland en zijn een legende in kwaliteit! De wereldbekende Sigg drinkflessen zijn mooi, absoluut lekvrij en hermetisch af te sluiten. Dankzij de ingenieuze afsluitdop blijven zelfs koolzuurhoudende dranken perfect bewaard. De speciale kinderdop op de Sigg drinkflessen met het afsluitklepje en het draaisysteem voorkomt dat slecht gesloten Sigg drinkflessen de boekentas ingaan. Het klepje kan pas naar beneden geklikt worden, wanneer de draaiknop volledig is dichtgedraaid. De lak aan de binnenzijde van de Sigg drinkflessen is hygiënisch, neutraal van smaak, BPA vrij en wordt zelfs na een deuk niet beschadigd. 

De Sigg drinkflessen worden uit aluminium vervaardigd. Dat is 100% recycleerbaar. Sigg heeft drinkflessen voor kinderen van alle leeftijden. Ouders, kinderen en het milieu kiezen allemaal resoluut voor de enige echte originele Sigg drinkflessen. Naast een uitgebreid assortiment aan drinkflessen heeft Sigg ook broodtrommels en diverse accessoires in het assortiment, geen nood dus als er een dop kwijt of stuk raakt.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen