Sigg reinigingstabletten

Zeer effectieve reinigingstabletten voor je Sigg drinkbeker.
Artikelnummer:
11-SIG-6579900
Levertijd:
Uitverkocht
Bestel 2 voor €4,28 per stuk en bespaar 5%

€5,95 €4,50

Incl. btw
Zeer effectieve reinigingstabletten voor je Sigg drinkbeker. Naast het reinigen van de fles met de Sigg borstelset, raden wij je aan de drinkfles om de drie maanden te behandelen met deze tabletten.

Kenmerken Sigg reinigingstabletten:

  • voor Sigg drinkflessen 
  • doos met 20 tabletten
Naast deze Sigg reinigingstabletten kun je bij ons terecht voor een groot assortiment van Sigg.

Over Sigg: 

De Sigg produkten worden gemaakt in Zwitserland en zijn een legende in kwaliteit! De wereldbekende Sigg drinkflessen zijn mooi, absoluut lekvrij en hermetisch af te sluiten. Dankzij de ingenieuze afsluitdop blijven zelfs koolzuurhoudende dranken perfect bewaard. De speciale kinderdop op de Sigg drinkflessen met het afsluitklepje en het draaisysteem voorkomt dat slecht gesloten Sigg drinkflessen de boekentas ingaan. Het klepje kan pas naar beneden geklikt worden, wanneer de draaiknop volledig is dichtgedraaid. De lak aan de binnenzijde van de Sigg drinkflessen is hygiënisch, neutraal van smaak, BPA vrij en wordt zelfs na een deuk niet beschadigd. 

De Sigg drinkflessen worden uit aluminium vervaardigd. Dat is 100% recycleerbaar. Sigg heeft drinkflessen voor kinderen van alle leeftijden. Ouders, kinderen en het milieu kiezen allemaal resoluut voor de enige echte originele Sigg drinkflessen. Naast een uitgebreid assortiment aan drinkflessen heeft Sigg ook broodtrommels en diverse accessoires in het assortiment, geen nood dus als er een dop kwijt of stuk raakt.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen