Skibz bandana auto's

Leuke en handige kwijlslab van Skibz. Met deze Skibz bandana blijven de kleertjes van je kleintje lekker droog en het staat nog hip ook!
Artikelnummer:
27-MC-SK-704
Levertijd:
Voor 13u besteld, morgen in huis!
Bestel 2 voor €13,25 per stuk en bespaar 5%

€13,95
Incl. btw
Leuke en handige kwijlslab van Skibz. Met deze Skibz bandana blijven de kleertjes van je kleintje lekker droog en het staat nog hip ook! 

Een Skibz is een hippe combinatie van een sjaaltje en een slab. Hij is te gebruiken als een sjaaltje onder een jas of als vrolijke slab voor de gehele dag. Dit laatste is zeker een uitkomst voor kinderen die gedurende de dag veel kwijlen. In plaats van standaard een slab dragen kunnen ze deze modieuze Skibz bandana auto's de hele dag omdoen!

Kenmerken Skibz bandana auto's:

  • de stof is zeer absoberend en draagt erg prettig! 
  • voor kinderen van 0 tot en met circa 3 jaar
Naast deze Skibz bandana auto's kun je bij ons terecht voor de hele collectie van Skibz.

Over Skibz:

Een Skibz is een hippe combinatie van een sjaaltje en een slab. Hij is te gebruiken als een sjaaltje onder een jas of als vrolijke slab voor de gehele dag. Dit laatste is zeker een uitkomst voor kinderen die gedurende de dag veel kwijlen. In plaats van standaard een slab dragen kunnen ze deze modieuze Skibz de hele dag omdoen! De stof is zeer absoberend en draagt erg prettig! Voor kinderen van 0 tot en met circa 3 jaar.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen