Sophie de Giraf Josephine de Muis

Josephine de Muis is een vriendje van Sophie de Giraf en gemaakt van 100% natuurlijk rubber.
Artikelnummer:
2.13-KG-200325
Levertijd:
Voor 13u besteld, morgen in huis!
€22,95
Incl. btw


Josephine de Muis is een vriendje van Sophie de Giraf  en gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Verzamel alle vrienden van Sophie de Giraf die alle zintuigen van je baby stimuleren!

  • Kijken: Dankzij de donkere vlekjes en contrasten op het gehele lichaam, trekt het je baby's aandacht en wordt zo gemakkelijk een herkenbaar en geruststellend voorwerp voor je baby. 
  • Luisteren: Dankzij het grappige geluidje wordt je baby's gehoor gestimuleerd en maakt hij kennis met oorzaak-gevolg. 
  • Proeven: Het is soepel en heeft vele onderdelen waar baby aan kan sabbelen en op kan bijten. Het is dus ideaal voor je baby's tandvlees wanneer de tandjes doorkomen. Het bestaat voor 100% uit natuurlijk rubber en verf en is daarom volledig veilig voor je baby. 
  • Voelen: Het is licht van gewicht en perfect geschikt voor je baby's kleine handjes. De huid is zo zacht als die van mamma en stelt je baby gerust. Het wekt emotionele reacties bij hem op die hem gerust zullen stellen.
  • Ruiken: Het bijzondere geurtje van natuurlijk rubber afkomstig van de Hévéa geeft het werkelijk iets aparts waardoor je baby hem gemakkelijk herkent tussen al zijn speeltjes.

Kenmerken Sophie de Giraf Josephine de Muis:

  • materiaal 100% natuurlijk rubber 
  • doet het heel leuk als kraamcadeau
  • in leuke rood/witte cadeaudoos

Naast deze Sophie de Giraf Josephine de Muis kun je bij ons terecht voor de hele collectie van Sophie de Giraf.

Over Sophie de Giraf:

Sophie de Giraf heeft de Mother & Baby GOLD Award 2011-2012 gewonnen voor beste speelgoed voor baby's in de leeftijd 6-12 maanden!! Sophie de Giraf heeft inmiddels al verschillende prijzen in de wacht gesleept. Zo heeft Sophie de Giraf in 2009 de prestigieuze Amerikaanse ASTRA Award voor beste speelgoed gewonnen! Deze Award toont wederom de unieke kwaliteit aan van Sophie de Giraf. Eerder al was Sophie de Giraf finalist van de Mother & Baby Award 2009, Winnaar van de Mumsnet Best Award 2009 en genomineerde in 2009 voor de BACRA Award. Martha Stewart, de Amerikaanse lifestyle-goeroe, vindt het girafje een absolute baby "must have".
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen