Babybadjes

Badderen met baby's: babybadjes

Hoe klein ze ook zijn, in heerlijk warm water dobberen vinden de meeste baby's echt heel fijn. Maak van het dagelijkse bad een verzorgingsritueel waar ze naar uitkijken.

Baden en verzorging

Natuurlijk is de dagelijkse hygiëne een onderdeel van het leven van groot en klein. De allerkleinste onder ons vinden het dobberen en spelen vaak heerlijk, maar al wat daarna komt niet. Littlecool heeft producten in het assortiment opgenomen die van badderen een feestje maken: van babybadjes tot speciale handdoeken.

Babybadjes

Sommige papa's en mama's kiezen ervoor om samen met hun kindje in het grote bad te gaan. Dat is heerlijk, maar niet altijd praktisch. Een comfortabele temperatuur van het water is wellicht anders voor jullie dan voor je pasgeboren baby, om maar een voorbeeld te noemen. Met een babybadje verzorg je je kleintje op een veilige en comfortabele manier. Littlecool heeft babybadjes in het assortiment opgenomen met het oog op veiligheid en gemak, zoals het opvouwbare badje van Boon voor de allerkleinsten. Hierin kan je baby heerlijk liggen, met het hoofd boven water. Het badje kun je op werkhoogte zetten.

Voor als ze iets ouder zijn

Als jouw baby een dreumes wordt, verandert het speelgedrag en de houding. En dit merk je ook in bad. Eerst kun je ze nog ondersteunen met een badstoeltje. Op deze manier kun je samen in bad, of je kunt je kindje alleen in bad zetten, onder toezicht uiteraard. Daarna kunnen ze ook alleen zitten en spelen en zul je je overbodig voelen in de badkamer. Dan kunnen de kleintjes heerlijk dobberen en spelen in een dreumes en peuterbadje, dat hoog maar klein van omvang is, zodat ze rechtop blijven zitten.

Badderen is een feest!

Met deze producten wordt het dagelijkse bad een feestje! Genieten van het wasritueel en een comfortabel en veilig gevoel voor papa en mama. Ontdek het aanbod op www.littlecool.com!
Lees meer