Badcapes

Badcapes voor baby's

Na het douchen of het bad koelen je kleintjes extreem snel af. Zorg dat je ze snel droog krijgt en warm houdt met een heerlijke zachte badcape. Zo vat je baby geen kou en voorkom je tranen zodra je de douche uitzet of je kleine uit bad haalt. Een van de populairste artikelen in de categorie Bad en Verzorging.

Badcapes voor de vakantie

Ook op vakantie komt een goede badcape vaak van pas. Na een duik in de zee met papa of wat ronddobberen in het zwembad met mama is het dankzij de zomerzon misschien warmer dan thuis, maar als je je kleintje nat houdt koelen ze alsnog snel af. Wikkel de kids snel in een vrolijke badcape en ze blijven ook op vakantie droog en warm. Zo voorkom je loopneuzen aan de Côte d'Azur of rillende kids op het strand van Salou.

Leuke prints op badcapes

Een badcape is niet alleen praktisch, maar kan ook heel leuk zijn. Door te kiezen voor vrolijke prints en figuurtjes wordt afdrogen een feestje! Als de kids wat ouder zijn vormt een badcape ook nog eens een hele mooie cape, die je kleine in een keer verandert in een echte superheld of -heldin. Of je nu op zoek bent naar een badcape voor een pasgeboren baby of voor de iets oudere kids, je vindt ze hier in alle maten, kleuren en met de allerleukste prints. Als kraamcadeau of cadeau voor jonge kids scoor je hier altijd mee, ontdek dus snel ons gevarieerde aanbod op littlecool.com!
Lees meer