• BabyBjörn Draagzak One

BabyBjörn Draagzak One

Levertijd:
nvt
Reviews:
  • Mesh( blauw)
€144,99
Incl. btw

BABYBJÖRN Draagzak One

Met de BabyBjörn One Draagzak kun je je kindje dragen in vier verschillende posities. Voor pasgeboren kindjes gebruik je de draagzak als buikdrager en plaats je je kindje met het gezicht naar jou toe op de hoogte dat je je een kus op het hoofd van je kindje zou kunnen geven. Je gebruikt voor kindjes tot 4,5 kg altijd de beenriempjes om de beenopeningen te verkleinen. Grotere kindjes kun je op een lagere hoogte dragen of vanaf ± 5 maanden van je af laten kijken. Daarnaast is er nog de BabyBjörn One Draagzak te gebruiken als rugdrager. De draagzak is gemaakt van 100% polyester. Deze stof is bijzonder ademend en daarom zeer comfortabel in de zomermaanden.

Goede zithouding
Met de BabyBjörn One Draagzak wordt je kindje op de juiste wijze ondersteund. Je kindje zit met gespreide beentjes waarbij de knieën wat hoger zitten dan de billen. Deze 'kikkerhouding' is de meest ideale houding voor kinderen.

Comfortabel dragen
Door de verstelbare en goed gevoerde schouderbanden en riemen wordt het dragen van je kindje erg makkelijk. De BabyBjörn One Draagzak is zo ontworpen dat deze het gewicht van je kindje goed verdeeld en dankzij de heupriem voelt je kindje een stuk minder zwaar.

Gebruiksgemak
De BabyBjörn One Draagzak is zo ontworpen dat je in een simpele beweging kunt wisselen van buik- naar rugdrager. Is er een vlek in de draagzak gekomen? Geen probleem. Je kunt de draagzak apart wassen op 40°C.

Kenmerken
- Geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 3 jaar
- Gewicht kind: 3,5-15 kg
- Lengte kind: 53-100 cm
- Eenvoudig te bevestigen
- Vier draagposities mogelijk op zowel buik als rug
- Zitje in hoogte verstelbaar
- Comfortabele schouderbanden
- Heupriem om gewicht te verdelen
- Gemakkelijk switchen tussen buik- en rugdragen
- Materiaal: 100% polyester (Mesh)
- Wasbaar op 40°C
- Vrij van schadelijke stoffen
- Goedgekeurd volgens Europese veiligheidsnormen

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.