• Babylonia draagdoek BB-sling Red chili

Babylonia draagdoek BB-sling Red chili

De BB-SLING is een ringsling gemaakt van unieke draagdoekstof in 100% biologisch katoen. De speciale weeftechniek zorgt voor optimale steun vanaf de geboorte tot 3 à 4 jaar.
Artikelnummer:
7-BAB-BDDSL-924
Reviews:
  • Standaard
€69,95
Incl. btw

De BB-SLING is een "ringsling" gemaakt van unieke draagdoekstof in 100% biologisch katoen. De speciale weeftechniek zorgt voor optimale steun vanaf de geboorte tot 3 à 4 jaar. De BB-SLING is heel makkelijk en snel aan te doen en door de twee aluminium ringen eenvoudig verstelbaar. Hoewel je je kindje op veel verschillende manieren kunt dragen is de BB-SLING vooral populair als heupdrager. Geen enkele andere heupdrager is comfortabeler en gemakkelijker aan te doen! De BB-SLING wordt gemaakt in een Fair Trade project in India. De BB Sling draagdoeken zijn verkrijgbaar mèt of zonder voering in het schouderdeel. 

Kenmerken Babylonia draagdoek draagdoek BB-sling Red chili:

  • gemaakt van 100% biologisch katoen
  • wordt geleverd inclusief instructie DVD
  • verkrijgbaar in één maat
  • voor het dragen van kindjes van 3,5 tot 15 kilo
  • met zachte voering in het schouderdeel
Voor meer informatie over het gebruik van de draagdoek klik hier.

Voor een handleiding van deze Babylonia draagdoek BB-sling Red chiliklik hier.

Naast deze Babylonia draagdoek Tri Cotti draagdoek BB-sling Red chili kun je bij ons terecht voor het hele assortiment van Babylonia.

Over Babylonia:

Babylonia is bekend om haar draagdoeken. Al jaren maken ze met liefde deze draagdoeken voor de moeder die bewust kiest voor het dragen van haar kindje in een doek. Zij is duidelijk is haar mening: de draagdoeken dragen bij aan geborgenheid, veiligheid en stimuleert evenwichtige ontwikkeling. Babylonia heeft een vijftal varianten van de draagdoek in haar assortiment, de Tricot Slen, de Tri-Cotty, de BB-Tai, de BB-Sling en de BB-Slen. Stuk voor stuk comfortabele draagdoeken, ieder met eigen specifieke kenmerken.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.