• ByKay draagdoek original appelgroen

ByKay draagdoek original appelgroen

Wil je je baby of peuter heerlijk dichtbij je dragen, en er daarbij modieus uitzien en je handen vrij hebben? Dan moet je beslist voor deze tricot draagdoek gaan.
Artikelnummer:
10-BK-10040M
Levertijd:
nvt
Reviews:
Stukprijs:
€0,00 /
  • Maat: M
€30,99
Incl. btw

Wil je je baby of peuter heerlijk dichtbij je dragen, en er daarbij modieus uitzien en je handen vrij hebben? Dan moet je beslist voor deze tricot draagdoek gaan. Of je je kindje nu op je buik of heup draagt, dat is aan jou. Alles is mogelijk, maar het belangrijkste is dat je je kindje heel dicht bij je kunt dragen!

De moderne tricot draagdoeken van ByKay zijn gemaakt van 100% veilig en babyvriendelijk katoen. Daarnaast zijn de draagdoeken Oeko-Tex-100 gecertificeerd. Ook zijn ze getest en in overeenstemming met de Europese norm EN 13209-2 goedgekeurd. Bovendien zit er een gratis draagdoektas bij, inclusief instructies! Kortom: Carry your love!

Deze ByKay draagdoek original appelgroen is verkrijgbaar in drie maten S, M en L. Zie hiervoor de maattabel

Kenmerken draagdoek original appelgroen:

  • Ergonomisch dragen vanaf de geboorte
  • Comfortabel voor ouder en kind
  • 100% katoen en Oekotex-100 gecertificeerd materiaal
  • Wordt geleverd inclusief handige draagtas
  • Te gebruiken tot maximaal 18 kg
  • Uitwasbaar

Naast deze ByKay draagdoek original appelgroen kun je bij ons terecht voor de hele collectie van ByKay.

Over ByKay:

ByKay is dé bedenker van draagdoeken met tussenstuk en draagdoeken met tussenstuk én applicatie. Dit alles met bijpassende accessoires, zoals omdraaimutsjes, speen&knuffelkoorden, bandana`s, dasjes, knuffelpopjes en babymutsjes. ByKay werkt uitsluitend met 100% babyveilig katoen, ökotex-100 gecertificeerd. Onze producten worden gemaakt onder fair-trade omstandigheden, volledig gecontroleerd en kinderarbeid-vrij.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.