• Cheeky Chompers Comfortchew Anna Floral

Cheeky Chompers Comfortchew Anna Floral

De Comfortchew is een knuffeldoekje met een bijtstuk eraan vast, een accessoire wat onmisbaar is voor elke baby met doorkomende tandjes.
Artikelnummer:
19-MAG-NC-2500108
Levertijd:
nvt
Reviews:
  • Standaard
€19,99
Incl. btw

Comfortchew, de laatste innovatie van Cheeky Chompers. De Comfortchew is een knuffeldoekje met een bijtstuk eraan vast, een accessoire wat onmisbaar is voor elke baby met doorkomende tandjes.

Het bijstuk bevat texturen en patronen om het tandvlees te masseren wanneer er op gebeten wordt. Dit verzacht het pijnlijke en jeukende gevoel bij doorkomende tandjes. Door het gebruik van diverse materialen is deze Comfortchew ook een heerlijk knuffeldoekje. De jersey katoen met fleece is heerlijk zacht voor de huid en tevens vochtabsorberend.

De Comfortchew heeft een bandje waarmee deze gemakkelijk bevestigd kan worden aan de kinderwagen, buggy, autostoel etc zodat dit favoriete doekje niet zoek zal raken.

Kenmerken Cheeky Chompers Comfortchew Anna Floral:

  • bijring en knuffeldoekje in één
  • goed absorberend
  • ideaal bij doorkomende tandjes
  • kan gewoon in de wasmachine
Naast deze Cheeky Chompers Comfortchew Anna Floral kun je bij ons terecht voor de hele collectie van Neckerchew.

Over Cheeky Chompers:

Cheeky Chompers is opgericht door twee ondernemende moeders die het product Neckerchew hebben ontwikkeld. Het idee achter Neckerchew kwam voort uit noodzaak na ontelbaar verloren of vies geworden bijtringen en kwijlende baby’s. Ze stelden zichzelf de simpele vraag waarom ze geen bijtartikel zouden ontwikkelen wat de baby kan dragen en ook nog eens superabsorberent is. Het Neckerchew idee was geboren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.