• Cybex - Pallas 2-Fix - Autostoel groep 1,2,3

Cybex - Pallas 2-Fix - Autostoel groep 1,2,3

Autostoeltje 9-36 kilo isofix, groep 1, 2 en 3
Levertijd:
Voor 14 uur besteld, morgen in huis!
Reviews:
€274,00
Incl. btw

Een autostoeltje  dat heel lang mee gaat van . Het stoeltje is voor groep 1 t/m 3 , leeftijd 1 t/m 12 jaar:

Cybex Pallas 2-fix
Voor groep I heeft Cybex voor de Pallas 2-fix een nieuw, te verstellen, veiligheidskussen ontwikkeld. Het veilige, robuuste, maar toch fraaie 2-in-1 kinderzitje is te gebruiken van ongeveer negen maanden tot 11 jaar, afhankelijk van het gewicht van uw kind. Wanneer uw kind een jaar of drie is kan de basis en het veiligheidskussen worden verwijderd en verandert het autostoeltje in het award-winning model voor groep II/III de Cybex Solution X-fix.
- De ISOFIX verbinding zorgt voor de grootst mogelijke veiligheid van uw kleine.
- Het nieuw ontwikkelde veiligheidskussen geeft de grootst mogelijke veiligheid in combinatie met veel bewegingsvrijheid voor uw kind.
Een vangtafel waar de Pallas 2 Fix mee is uitgerust is een veel veiliger alternatief dan de gordelbevestiging die conventionele autostoeltjes gebruiken. Immers, door de vangtafel wordt de impact van een aanrijding over een veel groter deel van het lichaam van uw kindje verdeeld. Hierdoor is de kans op zeer ernstige verwondingen aanzienlijk kleiner dan bij een gordelbevestiging. Een ander voordeel van het kussen is dat uw kindje in feite om de vangtafel heen vouwt bij een aanrijding. Dit is een natuurlijke beweging die ook in vliegtuigen wordt gehanteerd bij een noodlanding (klein maken en rollen). Voordeel hiervan is dat het hoofdje naar voren kan bewegen en niet wordt tegengehouden door een gordel waardoor er enorme krachten op de nek en het hoofdje worden losgelaten bij een aanrijding.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.