• Dooky Travel Buddy Pink Circles
  • Dooky Travel Buddy Pink Circles

Dooky Travel Buddy Pink Circles

Elk luieretui wordt geleverd met de unieke Pull & Wipe technologie waardoor je super simpel een nat doekje met één hand pakt
Artikelnummer:
1.10-XP-126401
Levertijd:
nvt
Reviews:
  • Standaard
€10,99
Incl. btw

Dooky Travel Buddy Pink Circles is ideaal voor wanneer je even op stap gaat. Met de Pull & Wipe technologie waarmee je supersimpel een doekje bij de hand hebt voor vieze snoetjes of natuurlijk bij het verschonen van een luier. Aan de voorkant zit ruimte voor de natte doekjes. Twee aparte vakjes geven ruimte voor je mobiele telefoon, je sleutels en je portemonee. Je kunt deze Travel Buddy zeer eenvoudig aan wagen  hangen. Zo heb je alles steeds bij de hand en hoef je geen grote tas mee te nemen.

Kenmerken Dooky Travel Buddy Pink Circles:

  • gemaakt van duurzaam polyester
  • gemaakt van waterproof polyester
  • afmetingen 25 x 14 x 6,5 cm
  • zeer veel handige produkten van Dooky in hetzelfde design

Naast deze Dooky Travel Buddy Pink Circles kun je bij ons terecht voor meer artikelen van Dooky.

Over Dooky:

Dooky biedt bescherming tegen zon, regen, wind, sneeuw en licht. Dooky is eenvoudig binnen enkele seconden met kunststof ringen te bevestigen en gemakkelijk in elke gewenste hoogte te verstellen.  De Dooky is de ideale manier om je kindje te beschermen tegen de felle zon, harde regen en wind, sneeuw en licht. Geen gedoe meer met . Dooky creëer je gemakkelijk een rustige en vredige omgeving voor kinderen en hebben ze geen last van de regen, zonlicht en andere omgevingsinvloeden. De Dooky is universeel en eenvoudig binnen enkele seconden te bevestigen. Door het unieke en geregistreerde ontwerp is de Dooky gemakkelijk in elke gewenste hoogte verstelbaar. De Dooky is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren zodat je altijd wel een passende Dooky weet te vinden. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.