Badspeelgoed

Spetter spieter spater

Alfred J. Kwak zong het al: “Spetter spieter spater, lekker in het water”. Wat is er nou fijner voor een kind dan spelen in bad? Water trekt kinderen van alle leeftijden aan, of het nou om het verplichte badje thuis gaat of om het grote openbare zwembad. Waterrat of een beetje bang voor water, ieder kind kan spelenderwijs leren omgaan met water. Spelen in bad of in het zwembad doe je dan ook met badspeelgoed van LittleCool.com.

Groot of klein, water is fijn

Van nature zijn kinderen helemaal niet bang voor water. Houdt een pasgeboren baby in bad en het maakt automatisch trappelbewegingen. Omdat sommige kinderen te weinig met water in aanraking komen, kan er later wel een watervrees ontstaan. Zonde, want spelen met water is het leukste wat er is. Badspeelgoed verhoogt dit speelplezier en zorgt ervoor dat ieder kind graag in bad gaat of wil zwemmen.

Van badeend tot zwemband

De bekende badeend staat bij vele mensen op de rand van het bad. Kinderen vinden het leuk om dit eendje te laten zwemmen, maar ook (jong) volwassenen gaan er met de badeend vandoor. Bij LittleCool.com is alles te vinden op het gebied van badspeelgoed, van het beroemde badeendje tot veilige zwembandjes. Kinderen die nog niet goed kunnen zwemmen hebben veel ondersteuning aan een zwemband. Dit verhoogt hun gevoel van veiligheid.

Waterspeelpret

Voor in bad zijn er diverse water speelsetjes verkrijgbaar. Eendjes, kikkers, bootjes, puzzels of blokken. Alles is water-en kindvriendelijk en is verkrijgbaar voor kinderen van verschillende leeftijdsgroepen. Op vakantie of thuis, spelen met water was nog nooit zo leuk geweest. Ontdek nu ons veelzijdige aanbod in badspeelgoed op www.littlecool.com.
Lees meer