Dekbedovertrekken

Stoere en vrolijke kinderdekbedovertrekken en hoeslakens

De dekbedovertrekken, hoeslakens en ander beddengoed van Littlecool.com laten ieder kind heerlijk slapen. Vrolijke kleuren, stoere prints, bekende figuren en spannende afbeeldingen: met de kinderdekbedovertrekken wordt de slaapkamer omgetoverd tot een échte kinderslaapkamer.

Voor jongens en meisjes

Er zijn stoere dekbedovertrekken voor jongens, romantische overtrekken voor meisjes, of neutrale voor zowel jongens als meisjes. De grotere kids slapen lekker onder een sterren-overtrek of een good-morning overtrek. Voor tieners is er heel veel keus. Wat dacht je van de dieren-dekbedovertrekken? Het is alsof je in de natuur ligt te slapen onder een dekbed met een giraf of een leeuw erop. Ben je niet bang aangelegd? Slaap dan onder een krokodillendekbed. Kijk uit dat je niet gebeten wordt! Meisjes zijn vaak gek op paarden, dus ook daaraan is gedacht. De liefste pony brengt ieder meisje in een tevreden slaap. Voor de voetbalfans zijn er de Ajax, Feyenoord of FC Barcelona overtrekken. De kleintjes vallen snel in slaap wanneer ze ingestopt worden onder een dekbed van Cinderella, Frozen, Minions, Cars of Disney. En Thomas de trein vertrekt snel naar dromenland. Instappen maar!

Hoeslakens in bijpassende kleuren

Een kinder-of tienerbed is niet compleet met een bijpassende kleur hoeslaken. Welk dekbedovertrek je ook kiest, een goed hoeslaken maakt het helemaal af. De kleur kan aangepast worden aan de kleur van het overtrek. Wanneer het overtrek verschillende kleuren heeft, kan de hoofdkleur terugkomen in het hoeslaken. Maar ook een minder opvallende kleur kan in het hoeslaken terugkomen. Er zijn zowel flanellen als katoenen hoeslakens. In de zomer voelt katoen heerlijk koel aan. Bovendien neemt het veel vocht op, ideaal voor de zwetertjes onder ons. Flanel voelt heerlijk zacht en warm aan en brengt ieder kind in een ontspannen slaap. Ontdek snel het uitgebreide aanbod in kinder-beddengoed!
Lees meer