• Dribble Ons Bandana slab Floral Ditsy

Dribble Ons Bandana slab Floral Ditsy

Dribble Ons zijn een stijlvolle en slimme oplossing voor het probleem van ondergekwijlde t-shirtjes en rompertjes als je baby tandjes krijgt.
Artikelnummer:
1.10-XP-140621
Levertijd:
nvt
Reviews:
  • Standaard
€9,99
Incl. btw

Dribble Ons zijn een stijlvolle en slimme oplossing voor het probleem van ondergekwijlde t-shirtjes en rompertjes als je baby tandjes krijgt. De kwijlslabjes van Dribble Ons zijn gemaakt van stretch katoen en zijn super absorberend. Daarnaast zijn ze zeer comfortabel en modieus. De Dribble Ons slab Floral Ditsy is speciaal voor de kleintjes vanaf 4-5 maanden waarbij de eerste tandjes gaan doorkomen.

Kenmerken Dribble Ons Bandana slab Floral Ditsy:

  • gemaakt van een combinatie van zachte stretch katoen en badstof
  • absorbeert het vocht
  • verkrijgbaar in vele kleurencombinaties
  • afmeting 20 x 15 cm

Naast deze Dribble Ons Bandana slab Floral Ditsy kun je bij ons terecht voor een grote collectie van Dribble Ons.

Over Dribble Ons:

Dribble Ons baby slab, is de perfecte oplossing voor baby’s die veel kwijlen. Als je baby veel kwijlt gebeurt dit vaak op het moment dat de tandjes gaan doorkomen wat resulteert in natte kleding, wat vaak huiduitslag tot gevolg heeft. Nu is daar een oplossing voor: de Dribble Ons. Een comfortabele slab die het kwijl opvangt en zo ervoor zorgt dat het niet meer in het nekje en op de kleding van je baby komt.  Dribbel Ons zijn gemaakt van een combinatie van zachte stretch katoen en badstof, die het vocht absorbeert en zorgt dat de slab comfortabel draagt. Verkrijgbaar in vele kleurencombinaties.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.