• Grobag slaapzak zonder mouwen 0-6 maanden 2.5 tog

Grobag slaapzak zonder mouwen 0-6 maanden 2.5 tog

Heerlijke warme slaapzak van Grobag
Levertijd:
nvt
Reviews:
  • Standaard
€33,99
Incl. btw

Grobag slaapzak zonder mouwen 0-6 maanden 2.5 tog


Onze baby wordt vrolijk wakker in deze speelse reis Grobag. Mooi borduurwerk en applique ontwerp van een vliegerende Panda.

Voor kleutertemperaturen 16-20c.
Zij rits
100% geweven katoenen buiten- en superzachte jersey katoenen voering, sneldrogende polyester voering
Zip-click®-functie op alle formaten
Machinewasbaar en in de droger op lage temperatuur

British Standard Approved (BS8510: 2009)
Aanbevolen door The Lullaby Trust

The Gro Company is een van de toonaangevende babyslaapmerken in Groot-Brittannië en helpt ouders al meer dan 16 jaar om baby's veilig te laten slapen. Toen de Grobag in 2000 werd opgericht, waren baby-slaapzakken vrijwel ongehoord in het Verenigd Koninkrijk, 18 jaar en meer dan 90 procent van de ouders in het Verenigd Koninkrijk gebruikt ze en we staan ​​bekend als het officiële merk van de baby slaapzak.

Door producten van hoge kwaliteit te maken waar ouders dol op zijn, worden Gro vertrouwd als een van de best beschikbare. Toegewijd aan het verbeteren van veiligere slaappraktijken door middel van educatie en met een langdurige relatie met The Lullaby Trust, heeft Gro geholpen om vitaal onderzoek te financieren om kindersterfte te helpen voorkomen. Gro is nog steeds duidelijk nuttige producten voor ouders gaan maken. Favorieten zoals de Groegg en Grosnug zijn snel must-haves voor pasgeborenen geworden, terwijl de levens veranderende Groclock zo beroemd is geworden en om de 3 minuten wereldwijd wordt verkocht. De toewijding van The Gro Company aan gezinnen blijft ongewijzigd met al ons assortiment dat is ontworpen om het ouderschap gemakkelijker te maken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.