• Keptin Jr. Toddels Rabby large fuchsia

Keptin Jr. Toddels Rabby large fuchsia

Een lief klein knuffeltje voor de allerkleinsten. Met haar lachende gezichtje zorgt het knuffeltje altijd voor vrolijkheid.
Artikelnummer:
2.17-KEP-48.88.1
Reviews:
€10,50
Incl. btw

Een lief klein knuffeltje voor de allerkleinsten. De Keptin Jr. Toddels Rabby large fuchsia is gemaakt van 100% biologisch geteeld katoen. De vulling van het hoofdje is van zuiver wol dat makkelijk de warmte en geur van het kind opneemt. Met haar lachende gezichtje zorgt het knuffeltje altijd voor vrolijkheid. Een onafscheidelijk vriendje voor ieder baby'tje!

Kenmerken Keptin Jr. Toddels Rabby large fuchsia:

  • 24 cm
  • geschikt vanaf 0 maanden
  • verkrijgbaar in twee maten: small (17 cm) en large (24 cm)
  • kan gewassen worden op 30 graden
Naast deze Keptin Jr. Toddels Rabby large fuchsia kun je bij ons terecht voor het hele assortiment van Keptin Jr.

Over Keptin Jr.:

Knuffelen is ontzettend belangrijk, voor iedereen, van jong tot oud. Knuffels geven rust door het overbrengen van een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Hierdoor kan de mens zich herstellen en ontwikkelen. Daarmee is een knuffel méér dan zomaar een stuk speelgoed. Bij Keptin-Jr realiseren ze zich dat als geen ander. 

Voor Keptin-Jr begint het maken van de beste knuffels met kennis over de mens en knuffelen. Ze doen hiervoor onderzoek en raadplegen deskundigen, ouders én kinderen. Met deze kennis ontwerpt Keptin-Jr knuffels die optimale rust en geborgenheid bieden. Want dat is immers de essentie van knuffelen! 

Natuurlijke materialen zijn het allerfijnste om mee te knuffelen. Keptin-Jr maakt zijn knuffels allemaal van natuurlijke materialen zoals 100% katoen en zuivere wol. Milieuvriendelijke productie betekent rekening houden met de toekomst van het kind. Keptin-Jr gebruikt voor al haar producten milieuvriendelijke materialen zoals biologisch katoen en recyclebaar karton.

De knuffels van Keptin-Jr zijn niet om neer te zetten, maar om te gebruiken. Veiligheid en duurzaamheid spelen daarbij een rol. Veiligheid garandeert Keptin-Jr doordat zijn knuffels voldoen aan alle geldende keurmerken. Bovendien vermijdt Keptin-Jr mogelijke gevaren door geen kleine of gevaarlijke onderdelen te gebruiken. Rammeltjes en piepjes worden in een extra beschermend omhulsel in de knuffel bevestigd. Veiligheid voor alles! Duurzaamheid voorkomt dat het beste vriendje versleten is en uit elkaar valt. De knuffels van keptin-Jr worden gemaakt van kwalitatief zeer sterke stoffen en extra verstevigde stiknaden.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.