• Kippins knuffeldoekje Billie Beer
  • Kippins knuffeldoekje Billie Beer
  • Kippins knuffeldoekje Billie Beer
  • Kippins knuffeldoekje Billie Beer

Kippins knuffeldoekje Billie Beer

Dit knuffeldoekje is uitgevoerd in de kleur blauw met witte kruisjes, hiermee wordt lol getrapt.
Artikelnummer:
1.15-NYB-KIP03
Reviews:
€23,50
Incl. btw

Dit knuffeldoekje is uitgevoerd in de kleur blauw met witte kruisjes, hiermee wordt lol getrapt.

Dit Kippins knuffeldoekje Billie Beer is gemaakt van biologisch katoen en wordt vast en zeker het favoriete knuffeltje van je kindje. Het doekje is met de hand  bedrukt met biologische inkt waardoor geen twee Kippins knuffeldoekjes ooit hetzelfde zullen zijn!

Elk Kippins knuffeldoekje is geïnspireerd door de natuur, op kinderboeken en ongebreidelde fantasie, ontworpen met simpele grafische prints en de scherpe contrasten die pasgeboren baby's zo geweldig vinden.

Het knuffeldoekje is een prachtig cadeau voor een pasgeboren kindje. Het kindje vormt een band met het doekje want dat is altijd in de buurt. Hierdoor voelt het kindje zich ontspannen en veilig, wat bijdraagt aan een positieve emotionele ontwikkeling. Ook voelt het zich, dankzij dit Kippins knuffeldoekje Billie Beer prettig als je zelf even niet de buurt bent.

Kenmerken Kippins knuffeldoekje Billie Beer:

  • voldoet aan Europese (CE en EN71), Australische en Amerikaanse veiligheidsnormen
  • geschikt vanaf de geboorte
  • ethisch verantwoord geproduceerd
  • kan in de wasmachine en in de wasdroger op een lage temperatuur
  • afmeting 9 cm x 29 cm
  • materiaal: biologisch katoen (GOTS gecertificeerd)
  • knuffel is gevuld met gerecyclede poly-vulling

Door dit Kippins knuffeldoekje Billie Beer op te nemen in het bed-ritueel, wordt het een teken dat het tijd is om te gaan slapen, heel nuttig als kinderen leren om te gaan slapen zonder hulp van ouders of verzorgers. Een Kippins knuffeldoekje kan daarnaast ook helpen bij de overgang van het niet meer slapen met een speen, het biedt iets veiligs om aan te sabbelen en op te kauwen zonder dat het de ontwikkeling van de tandjes en kaken beïnvloedt.

Naast dit Kippins knuffeldoekje Billie Beer kun je bij ons terecht voor de andere knuffeldoekjes van Kippins.

Over Kippins:

Kippins zijn moderne knuffeldoekjes voor baby's en peuters, gemaakt van biologische katoen. Het zijn de beste vriendjes voor coole kindjes, gemaakt om in te knijpen, mee te knuffelen en  eindeloos veel plezier mee te hebben - perfect om mee te slapen en te spelen. 
 
Ze zijn vriendelijk voor zachte huidjes én voor de planeet, want ze zijn gemaakt van 100% biologische katoen en met de hand bedrukt met biologische inkt. Vlekjes, stippeltjes en lijntjes zijn juist leuk, want zo zijn geen twee Kippins ooit precies hetzelfde!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.