Verzorgingstassen/ luiertas

Verzorgingtassen

Verzorgingstassen van Little Cool LittleCool.com heeft een ruim assortiment aan praktische verzorgingstassen met handige vakken en attributen voor het verzorgen van je baby, in jouw stijl en look.

Pracht en Praktisch: verzorgingstassen

Vooral als je kindje nog heel klein is, is het praktisch om alles bij de hand te hebben als je de deur uitgaat. Niet elke plek is geschikt en gemakkelijk om je baby een schone luier aan te geven. Je wilt altijd de spullen bij je hebben om je baby overal te voorzien van een natje en een droogje en daar horen eten, drinken en luiers bij. Maar ook een setje nieuwe kleding. En wil het oog ook nog wat. Het is wel fijn als de verzorgingstas bij je stijl en look past. Kortom: een verzorgingstas moet prachtig en praktisch zijn!

De tassen van LittleCool.com

Met grote zorg hebben wij bij LittleCool.com een mooie collectie verzorgingstassen samengesteld, omdat mama zijn om efficientie vraagt, maar omdat je ook graag jezelf wilt blijven. Daar hoort je eigen stijl bij. De tassen zijn stevig en dusdanig ingedeeld met handige opbergvakken dat je in één oogopslag kunt zien wat je waar kunt vinden. De merken die we hebben geselecteerd voor je werken met hoogwaardige kwaliteit stoffen, leer en kunstleer. Daarnaast vind je in een deel van de tassen een aantal handige attributen voor het verzorgen van je baby, zoals en verschoningmatje of isolerende fleshouders. De verzorgingstassen zijn stylish afgemaakt met leuke details. Je kunt de tassen ook gebruiken als 'gewone' schoudertas of handtas. Multifunctioneel dus.

Online verzorgingstassen bij Little Cool

Op onze website kun je onze mooie collectie verzorgingstassen vinden en bestellen. Online shoppen vanuit huis is erg efficiënt en als moeder kun je alle tijd gebruiken. Bekijk onze collectie verzorgingstassen op www.littlecool.com en kies voor pracht en praktisch!

Lees meer