Wallaboo

Geen producten gevonden...

Wie is Wallaboo?

Wallaboo is begonnen in 2006 als cadeau voor een pasgeboren baby. Het eerste produkt was een warme suède voetenzak. Handwerk is iets dat bij Wallaboo heel belangrijk wordt gevonden. Al meer dan acht jaar vinden deze authentieke produkten hun weg over de hele wereld, ze maken papa's en mama's blij en laten baby's zich gekoesterd voelen met zorg.

De collectie

Het merk Wallaboo bevat inmiddels een grote collectie die bestaat uit baby draagdoeken, zachte wrappers, luiertassen maar ook knuffels. Wallaboo wordt verkocht in meer dan 35 landen over de hele wereld.

De naam

De naam Wallaboo is geïnspireerd op de Wallaby, een kleine Australische kangaroo. Een baby Wallaby zit heerlijk zacht, veilig en beschermd in zijn moeders buidel. Dit gevoel is bij Wallaboo het uitgangspunt bij het ontwikkelen van de zachte on-th-go baby produkten.

Waarom Wallaboo?

  • Wallaboo produkten zijn slimme produkten die reizen met een baby eenvoudiger en comfortabeler maken. Gebruiksgemak en functionaliteit staan centraal;
  • Wallaboo produkten zijn ontworpen voor duuzaam gebruik met veel aandacht voor details;
  • Gemaakt van heerlijk zacht materiaal, heel aangenaam voor je baby;
  • Alle Wallaboo produkten en de stoffen zijn getest volgens de hoogste normen. Gemaakt zonder schadelijke chemicaliën en andere giftige stoffen;
  • Geproduceerd met respect voor mens en omgeving. 
Lees meer