• Milestone Pregnancy Cards
  • Milestone Pregnancy Cards
  • Milestone Pregnancy Cards

Milestone Pregnancy Cards

Met deze kaarten kun je alle bijzondere hoogtepunten van een zwangerschap en pasgeboren baby op een originele manier vastleggen.
Artikelnummer:
2.50-KUK-3070
Reviews:
Stukprijs:
€0,00 /
€10,75
Incl. btw

Met deze kaarten kun je alle bijzondere hoogtepunten van een zwangerschap en pasgeboren baby op een originele manier vastleggen. Voor het moment dat je ontdekt dat je zwanger bent, je groeiende buik, de eerste schopjes en voor nog veel meer momenten heeft deze set een unieke kaart. De giftbox bevat dertig kaarten. Veertien zwangerschapskaarten en dertien kaarten voor de eerste babyfoto’s.

Hoe gebruik ik de Milestone Pregnancy Cards?

Schrijf de datum op de kaart en neem daarna een foto. Gebruik de kaarten voor de mijlpalen tijdens je zwangerschap. Gebruik de kaarten om de de ontwikkeling en groei van je buik, het eerste schopje, de babykamer en bv. je favoriete zwangerschapseten vast te leggen.

Een foto nemen met de Milestone zwangerschaps fotokaarten:

Houd de kaart vast of leg deze ergens bij. Maak een foto met daarop jezelf/een item en de kaart, let daarbij op dat je de kaart op dezelfde afstand houdt van de lens als jezelf/het item. Zo krijg je de mooiste foto's. Wees voorzichtig met flitsten. Natuurlijk licht geeft mooiere foto's.

Kenmerken Milestone Pregnancy Cards:

  • 14 kaarten voor tijdens de zwangerschap
  • 13 kaarten voor de eerste baby foto's
  • Afmetingen doosje: 15,5 cm x 11 cm x 2 cm
  • Formaat kaarten: 14,8 cm x 10,5 cm
Naast deze Milestone Pregnancy Cards kun je bij ons terecht voor de hele collectie van Milestone.

Over Milestone:

Eerste lachje, eerste stapjes, eerste woordjes? Met de Milestone Baby Cards kun je die kostbare mijlpalen van je baby vangen en vastleggen. Op de dag van de mijlpaal neem je de bijpassende Milestone Baby Card, schrijf je de datum erop en maak je een foto van je baby met de kaart. Het perfecte kraamcadeau om te geven of voor je eigen babyboek.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.