• NUK NUK Drinkflesje Mini Magic Glow in the Dark Boy in blue

NUK NUK Drinkflesje Mini Magic Glow in the Dark Boy in blue

De nacht heeft een nieuwe ster Shhh... Laat mama en papa slapen... Wat een groot succes als je baby in zijn eentje leert drinken! Vooral 's nachts... De nieuwe NUK Mini Magic Cups met lichteffect maken deze stap in de ontwikkeling zoveel gemakkelijker. Voor je baby en voor jou! Omdat het gloeit in het donker, is het heel gemakkelijk om de beker te vinden. Terwijl mama en papa verder slapen. Plaats de NUK Mini Magic Cup met lichteffect onder een lamp of in het zonlicht. Het speciale materiaal slaat de energie op en geeft deze weer vrij als een zachte gloed. De hele nacht door.* Net als elke NUK beker zijn de NUK Mini Magic bekers met lichteffect lekvrij, zodat alles in bed droog en knuffelig blijft. En natuurlijk bieden ze een verscheidenheid aan betoverende kleuren en motieven - vooral design t voor droomachtige nachten. *Lichtend effect tot 8 uur. Leren drinken binnen handbereik De NUK Mini Magic Cup stelt zelfs de kleinste kinderen in staat om te drinken zoals de volwassenen. De 360° drinkrand stimuleert en traint het drinken van alle kanten - bijna als een gewone beker. Het "magische" verschil: de beker kan niet lekken, omdat een siliconen schijf de bevestiging aan de binnenkant afdicht. Drinken is nog steeds kinderspel: je kind hoeft alleen maar op de rand van de beker te zuigen. De beker is ook extra klein en handig. Dankzij de ergonomische handgrepen kunnen zelfs kleine vingers en handen hem moeiteloos vasthouden. En zodat de NUK Mini Magic Cup overal schoon en veilig blijft, wordt hij door een extra deksel beschermd. NUK Mini Magic Beker - drinken zoals de volwassenen, vooral voor de kleintjes. De beker is gemaakt van een hoogwaardig en robuust materiaal en is 100% BPA-vrij. Het bestaat uit slechts enkele losse onderdelen die in een handomdraai gedemonteerd en weer in elkaar gezet kunnen worden. Alle onderdelen zijn eenvoudig en effectief te reinigen. NUK Evolution Bekers - de juiste beker voor elke fase van de ontwikkeling Leren zelfstandig drinken is een van de belangrijkste stappen in de ontwikkeling van uw baby en is een echte uitdaging van geduld en vaardigheid. Daarom hebben we de NUK Evolution Cups ontwikkeld - drinkbekers, in twee maten en met verschillende drinkopzetstukken, die meegroeien met je kind. Elke beker is ontworpen om in een andere leerfase te passen en kan gemakkelijk worden veranderd naarmate de vaardigheden van uw baby toenemen. Zo krijgt uw kind altijd de steun die hij of zij op dat moment nodig heeft en het plezier van het leren drinken. productdetails: 360° drinkrand ergonomische handgrepen BPA-vrij afdichtingssiliconen schijf fles: vanaf 6 maanden vulhoeveelheid: 160 ml Schuller: 6-18 maanden Geschenkdoos met venster Leveringsomvang: 1 x Mini Magic Beker Night met lichteffect tot 8 uur*. * Zichtbaar in een donkere omgeving. De lichtduur is afhankelijk van de kleur.
Artikelnummer:
10255539
Levertijd:
nvt
Reviews:
  • Standaard
€13,25
Incl. btw

De nacht heeft een nieuwe ster
Shhh... Laat mama en papa slapen... Wat een groot succes als je baby in zijn eentje leert drinken! Vooral 's nachts... De nieuwe NUK Mini Magic Cups met lichteffect maken deze stap in de ontwikkeling zoveel gemakkelijker. Voor je baby en voor jou! Omdat het gloeit in het donker, is het heel gemakkelijk om de beker te vinden. Terwijl mama en papa verder slapen. Plaats de NUK Mini Magic Cup met lichteffect onder een lamp of in het zonlicht. Het speciale materiaal slaat de energie op en geeft deze weer vrij als een zachte gloed. De hele nacht door.* Net als elke NUK beker zijn de NUK Mini Magic bekers met lichteffect lekvrij, zodat alles in bed droog en knuffelig blijft. En natuurlijk bieden ze een verscheidenheid aan betoverende kleuren en motieven - vooral design t voor droomachtige nachten.
*Lichtend effect tot 8 uur.

Leren drinken binnen handbereik
De NUK Mini Magic Cup stelt zelfs de kleinste kinderen in staat om te drinken zoals de volwassenen. De 360° drinkrand stimuleert en traint het drinken van alle kanten - bijna als een gewone beker. Het "magische" verschil: de beker kan niet lekken, omdat een siliconen schijf de bevestiging aan de binnenkant afdicht. Drinken is nog steeds kinderspel: je kind hoeft alleen maar op de rand van de beker te zuigen. De beker is ook extra klein en handig. Dankzij de ergonomische handgrepen kunnen zelfs kleine vingers en handen hem moeiteloos vasthouden. En zodat de NUK Mini Magic Cup overal schoon en veilig blijft, wordt hij door een extra deksel beschermd.

NUK Mini Magic Beker - drinken zoals de volwassenen, vooral voor de kleintjes.
De beker is gemaakt van een hoogwaardig en robuust materiaal en is 100% BPA-vrij. Het bestaat uit slechts enkele losse onderdelen die in een handomdraai gedemonteerd en weer in elkaar gezet kunnen worden. Alle onderdelen zijn eenvoudig en effectief te reinigen.

NUK Evolution Bekers - de juiste beker voor elke fase van de ontwikkeling Leren zelfstandig drinken is een van de belangrijkste stappen in de ontwikkeling van uw baby en is een echte uitdaging van geduld en vaardigheid. Daarom hebben we de NUK Evolution Cups ontwikkeld - drinkbekers, in twee maten en met verschillende drinkopzetstukken, die meegroeien met je kind. Elke beker is ontworpen om in een andere leerfase te passen en kan gemakkelijk worden veranderd naarmate de vaardigheden van uw baby toenemen. Zo krijgt uw kind altijd de steun die hij of zij op dat moment nodig heeft en het plezier van het leren drinken.

productdetails:
  • 360° drinkrand
  • ergonomische handgrepen
  • BPA-vrij
  • afdichtingssiliconen schijf
  • fles: vanaf 6 maanden
  • vulhoeveelheid: 160 ml
  • Schuller: 6-18 maanden
  • Geschenkdoos met venster
Leveringsomvang:
  • 1 x Mini Magic Beker Night met lichteffect tot 8 uur*.
* Zichtbaar in een donkere omgeving. De lichtduur is afhankelijk van de kleur.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.