• Nuk NUK Mini Magic Cup oefenbeker

Nuk NUK Mini Magic Cup oefenbeker

Met de unieke vorm van de rand, laat de mini Maic Cup Nuk kinderen van alle kanten drinken. Geïntegreerde ventilatie voor continue stroom. Zachte ergonomische handvatten om het hanteren te stimuleren. Anti-leksysteem. Eenvoudig te monteren en schoon te ma
Artikelnummer:
10255464
Levertijd:
nvt
Reviews:
€14,00
Incl. btw

De NUK Mini Magic Cup maakt het mogelijk om zelfs je kleinste kind te laten drinken zoals de volwassenen. De 360° drinkrand stimuleert en traint het drinken van alle kanten - bijna als een gewone beker. Het "magische" verschil: de beker kan niet lekken, omdat een siliconen schijf de bevestiging aan de binnenkant afdicht. Drinken is nog steeds kinderspel: je kind hoeft alleen maar op de rand van de beker te zuigen.
De beker is ook extra klein en handig. Dankzij de ergonomische handgrepen kunnen zelfs kleine vingers en handen hem moeiteloos vasthouden. En om ervoor te zorgen dat de NUK Mini Magic Cup overal schoon en veilig blijft, wordt deze door een extra deksel beschermd.

NUK Mini Magic Beker - drinken zoals de volwassenen, vooral voor de kleintjes.
De beker is gemaakt van een hoogwaardig en robuust materiaal, 100% BPA-vrij en bedrukt met leuke motieven. Het bestaat uit slechts enkele losse onderdelen die in een handomdraai gedemonteerd en weer in elkaar gezet kunnen worden. Alle onderdelen zijn eenvoudig en effectief te reinigen.

NUK Evolution Cups - de juiste beker voor elke fase van de ontwikkeling
Zelfstandig leren drinken is een van de belangrijkste stappen in de ontwikkeling van uw baby en is een echte uitdaging van geduld en vaardigheid. Daarom hebben we de NUK Evolution Cups - drinkbekers ontwikkeld, in twee maten en met verschillende drinkopzetstukken die meegroeien met je kind. Elke beker is ontworpen om in een andere leerfase te passen en kan gemakkelijk worden veranderd naarmate de vaardigheden van uw baby toenemen. Bovendien zijn alle drinkopzetstukken 100% lekvrij. Zo krijgt uw kind altijd de steun die hij of zij op dat moment nodig heeft en het plezier van het leren drinken.

productdetails:

  • Leeftijd: Vanaf de 6e maand
  • Ontwerp: Munt
  • vulhoeveelheid: 160 ml
  • 360°- Drinkrand kan van elke kant worden gebruikt
  • Met beschermkap voor onderweg
  • Lekvrij door een siliconen schijf
  • Materiaal: Polypropyleen (PP)
  • Vrij van BPA
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.