• NUK Nature Sense fles

NUK Nature Sense fles

Levertijd:
Levering op donderdag 4 augustus wegens vakantie
Reviews:
€9,99
Incl. btw

De NUK Nature Sense fles

We kunnen Moeder Natuur niet vervangen, maar we kunnen haar als voorbeeld nemen. We hebben het daarom tot onze missie gemaakt om een ​​babyflesje te ontwikkelen waarmee baby's voor het eerst een allround natuurlijk gevoel krijgen tijdens het drinken - bijna alsof ze aan de borst van een moeder zitten. Het bijzondere van de fles zijn de verschillende kleine openingen die zijn gemodelleerd naar de melkkanalen in de borst van een moeder, zodat de baby kan genieten van een volledig vertrouwd drinkgevoel en vooral van een natuurlijke drinkstroom. En dat is precies waar we om geven, want met een natuurlijk gevoel tijdens flesvoeding, is de overgang van borstvoeding naar flesvoeding makkelijker voor jou en je baby.

NUK Nature Sense-speen

De NUK Nature Sense-speen ligt zo dicht bij de borst van de moeder als nooit tevoren. Het is ideaal voor moeders die geen borstvoeding kunnen geven of borst- en flesvoeding geven of voor baby's die op weg zijn om uit de fles te drinken. Door de extra brede en flexibele lipsteun van de speen kan de baby op natuurlijke wijze gaan drinken en de innovatieve antikrampjesklep zorgt voor borstachtig drinken en minimaliseert krampjes bij kinderen veroorzaakt door het schadelijk inslikken van lucht. De extra zachte punt is flexibel en past als een tepel in de mond van de baby.

Niet alleen beschouwen we de NUK Nature Sense-fles als de beste NUK-babyfles ooit ontwikkeld, maar testresultaten * laten zien dat zowel baby's als ouders dat ook denken; 92% van de baby's accepteerde de natuurlijk ogende speen, 99% van de moeders zou Nature Sense aanbevelen aan anderen en 98% van de moeders bevestigde dat de kleine openingen een natuurlijke drinkervaring creëren.

De NUK Nature Sense Bottle is gemaakt van hoogwaardig kunststof (PP), is BPA-vrij en slijtvast. Dankzij de extra brede flessenhals kan deze in een mum van tijd worden gevuld en gereinigd en de beschermkap sluit alle kleine openingen om lekkage te voorkomen bij het mengen van de formule of onderweg.

Verschillende kleine openingen gemodelleerd naar de borst van een moeder zorgen voor een optimale, soepele en natuurlijke flow
Brede, flexibele lipsteun met extra zachte speenpunt, vergelijkbaar met de tepel van een moeder
Innovatieve antikrampjesopening helpt voorkomen dat lucht wordt ingeslikt

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.