• Organics for Kids Eco superzacht omkeerbaar babydekentje

Organics for Kids Eco superzacht omkeerbaar babydekentje

Superzacht omkeerbaar babydekentje in een vrolijke boerdrij dieren print. Het dekentje is gemaakt van dubbel gevoerde jersey. Afm. 72 x 70 cm
Artikelnummer:
7-ORG-OFK-BLA-FARBLU
Levertijd:
nvt
Reviews:
Stukprijs:
€0,00 /
  • Standaard
€16,99
Incl. btw

Superzacht omkeerbaar babydekentje in een vrolijke print. Het dekentje is gemaakt van dubbel gevoerde jersey. De achterkant van het dekentje heeft een bijpassende print en kan omgekeerd gebruikt worden. Deze Organics for Kids eco deken Farmyard blue is superhandig voor in de wieg, de wandelwagen, thuis of onderweg.

Alle producten van Organics for Kids zijn gemaakt van heerlijk zacht 100% biologisch katoen - GOTS gecertificeerd. De huid is ons grootste orgaan – aanraking met pesticiden en chemicaliën vermijden is vooral voor de gevoelige babyhuid heel belangrijk!

Kenmerken Organics for Kids eco deken Farmyard blue:

  • Materiaal: 97% ecologisch katoen en 3% lycra voor wat extra stretch.
  • Wasbaar in de machine op 30°C
  • afmeting 72 x 70 cm
  • boerderij dieren
Naast deze Organics for Kids eco deken Farmyard blue kun je bij ons terecht voor een grote collectie van Organics for Kids.

Over Organics for Kids:

Organics for Kids ontwikkelt bijzondere, duurzame en doordachte accessoires & gifts uit de mooiste kwaliteit biologisch katoen. Rompertjes, slaappakjes, pyjama’s, dekentjes en mutsjes, allemaal verkrijgbaar in verschillende hippe prints: bloemen, beesten, bollen, stippen, streepjes, felgekleurd en in pasteltinten! Alle artikelen zijn gemaakt van heerlijk zacht 100% biologisch katoen - GOTS gecertificeerd. De huid is ons grootste orgaan - aanraking met pesticiden en chemicaliën vermijden is vooral voor de gevoelige babyhuid heel belangrijk! Naast de mooie designs en het gebruik van biologisch katoen is er meer! Alle producten worden namelijk 'gewoon’ in Engeland gemaakt en het katoen is geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.