• Playshoes zwemluier Aardbei rood roze

Playshoes zwemluier Aardbei rood roze

Een hippe zwemluier in de kleur roze met een print van aardbeien erop. Ideaal voor jouw kleine uk in het water, aan zee of bij het zwembad.
Artikelnummer:
PS-460290-74
Levertijd:
nvt
Reviews:
  • Maat: 74-80

€14,85 €10,00

Incl. btw

Een hippe zwemluier in de kleur roze met een print van aardbeien erop. Ideaal voor jouw kleine uk in het water, aan zee of bij het zwembad.

De zwemluier beschermt tegen zon en UV straling en kan gedragen worden in plaats van een wegwerp zwemluier. Een zwemluier is perfect wanneer je baby gaat wennen aan het water en beschermt tegen ongelukjes. Het materiaal voorkomt huiduitslag en beschermt optimaal tegen zon en UV. De zwemluier kan gebruikt worden in elk type water en ziet er trendy uit. 

Deze Playshoes zwemluier Aardbei rood roze komt uit de Aardbei serie, een serie in roze met rode aardbeitjes erop. Alle artikelen zijn perfect met elkaar te combineren.

Kenmerken Playshoes zwemluier Aardbei rood roze:

  • materiaal: 82% polyamide en 18% elastaan
  • 98% UV bestendig
  • kan op 30 graden in de wasmachine maar niet in de droger

Naast deze Playshoes zwemluier Aardbei rood roze kun je bij ons terecht voor de hele collectie van Playshoes.

Over Playshoes:

Playshoes is een zeer divers merk met een grote collectie artikelen voor jong en oud, maar vooral voor jong. Je kunt bij Playshoes terecht voor al je vakantiespullen, denk hierbij aan waterschoentjes, zwemkleding, UV kleding, handdoeken en badcapes. Maar ook voor papa en mama zijn er waterschoenen beschikbaar. Verder een grote collectie aan sokken, maillots, kleding maar ook speelgoed en alles om je kleine baby uren zoet te houden. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.