• Infoband polsbandje kangeroe

Infoband polsbandje kangeroe

Polsbandje in de kleur blauw met print van piraten.
Levertijd:
nvt
Reviews:
Stukprijs:
€0,00 /
  • Standaard
€2,99
Incl. btw

Polsbandje in de kleur roze met print van kangeroe.

Iedere ouder kent het probleem, je bezoekt een winkel, dierentuin of pretpark met je peuter of kleuter. Ook al houd je ze iedere seconde in de gaten, het kan je zomaar gebeuren dat je ze in de mensenmassa kwijtraakt. Dan is het een prettig idee dat ze dit polsbandje om hebben met daarop je mobiele telefoonnummer. Er zijn genoeg mensen met een mobiele telefoon op zak dus dan heb je je peuter of kleuter in no time weer veilig bij je terug. Ook voor de bemanning van een hulppost is het erg handig dat ze direct de informatie bij de hand hebben van de ouder/verzorger.

Het Infoband polsbandje piraten blauw is steeds opnieuw te gebruiken en kan door een volwassene eenvoudig aan en uit gedaan worden maar de sluiting is wel veilig voor kinderhandjes. Het bandje is gewoon met pen te beschrijven en loopt niet uit. Het materiaal is soepel en zit niet vervelend en de bandjes zijn in zoveel uitvoeringen verkrijgbaar, er zit er altijd wel een voor je kleintje bij. 

Kenmerken Infoband polsbandje piraten blauw:

  • vrij van PVC of andere giftige stoffen
  • anti allergeen
  • meerdere malen te gebruiken
  • met kind veilige sluiting
  • met gewone pen te beschrijven, inkt loopt niet uit

Naast dit Infoband polsbandje  kun je bij ons terecht voor de hele collectie van Infoband.

Over Infoband

:Met een uitgebreid assortiment aan polsbandjes doet Infoband zijn naam eer aan, met een bandje om de pols van je kleine uk heeft iedereen de juiste informatie bij de hand. Àls je kindje dan zoek raakt heb je hem of haar snel weer bij je. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.