• Projectie nachtlamp sterren/ oceaan etc
  • Projectie nachtlamp sterren/ oceaan etc
  • Projectie nachtlamp sterren/ oceaan etc
  • Projectie nachtlamp sterren/ oceaan etc

Projectie nachtlamp sterren/ oceaan etc

Met deze projectie lamp zal je kindje heerlijk in slaap vallen
Levertijd:
Voor 14 uur besteld, morgen in huis!
Reviews:
€31,99
Incl. btw

Projectie nachtlamp sterren/ oceaan etc

Projectie nacht lampen, u kindje valt heerlijk in slaap. Projecteer op plafon of op de muur. De nachtlampjes worden geleverd met usb kabel en werken ook op batterijen. Verschillende kleuren verkrijgbaar. 

8 kleuren modus
Er zijn 8 verschillende lichtmodi: warm wit, effen rood, solide bule, effen groene LED's kunnen 8 kleuren licht projecteren. Verschillende kleuren voor uw optie warm wit, bule, groen, rood of multikleuren.

360 ° rotatie
De projectorlamp kan 360 ° roteren, of u wilt hem dynamisch laten roteren of statisch worden, hij kan u een verbluffende en levendige visie bieden.

Oceaan/sterren nachtlamp:

Geniet van twee projectiethema's met kleurrijke onderwaterwereld en sterrenhemel. Dit is een fantastische projector die verschillende patronen kan projecteren, zoals kwallen, zeepaardjes, dolfijnen, clownvissen, zeesterren, algen, schelpen, schelpdieren (Sea World Theme), sterren en manen ( Starry Sky-thema). Deze projector geeft je het gevoel midden in de onderwaterwereld te blijven of een sterrenrover te worden, het hangt allemaal af van welk projectiethema je gebruikt. Het is ook een nachtlampje als u de twee binnenfilms verwijdert en de bovenklep sluit.
Eenvoudige bediening:
Er zijn 3 knoppen aan de voorzijde van dit nachtlampje, je kunt op de knop drukken om een ​​ander kleurendisplay, lichtrotatie en lichtmodus te kiezen.13,5 x 13,2 x 11,2 cm

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.