• Skibz bandana marine streepje

Skibz bandana marine streepje

Leuke en handige kwijlslab van Skibz. Met deze Skibz bandana blijven de kleertjes van je kleintje lekker droog en het staat nog hip ook!
Artikelnummer:
27-MC-SK-404
Levertijd:
nvt
Reviews:
  • Standaard
€9,75
Incl. btw

Leuke en handige kwijlslab van Skibz. Met deze Skibz bandana blijven de kleertjes van je kleintje lekker droog en het staat nog hip ook! 

Een Skibz is een hippe combinatie van een sjaaltje en een slab. Hij is te gebruiken als een sjaaltje onder een jas of als vrolijke slab voor de gehele dag. Dit laatste is zeker een uitkomst voor kinderen die gedurende de dag veel kwijlen. In plaats van standaard een slab dragen kunnen ze deze modieuze Skibz bandana marine streepje de hele dag omdoen!

Kenmerken Skibz marine streepje:

  • de stof is zeer absoberend en draagt erg prettig! 
  • voor kinderen van 0 tot en met circa 3 jaar
Naast deze Skibz bandana marine streepje kun je bij ons terecht voor de hele collectie van Skibz.

Over Skibz:

Een Skibz is een hippe combinatie van een sjaaltje en een slab. Hij is te gebruiken als een sjaaltje onder een jas of als vrolijke slab voor de gehele dag. Dit laatste is zeker een uitkomst voor kinderen die gedurende de dag veel kwijlen. In plaats van standaard een slab dragen kunnen ze deze modieuze Skibz de hele dag omdoen! De stof is zeer absoberend en draagt erg prettig! Voor kinderen van 0 tot en met circa 3 jaar.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.