• Twistshake - Anti-colic babyfles 330 ml

Twistshake - Anti-colic babyfles 330 ml

Twistshake - Anti-colic babyfles is de handige fles die niet mag ontbreken in de luiertas.
Levertijd:
Voor 14 uur besteld, morgen in huis!
Reviews:
€5,95
Incl. btw

Twistshake - Anti-colic babyfles 330 ml

"Een uit Zweden afkomstige complete oplossing voor babyvoeding, in samenwerking met jonge ouders"

De gloednieuwe en zeer innovatieve babyfles van Twistshake biedt baby's en jonge ouders een vertrouwde, prettige én zinvolle ervaring. Ze bespaart jonge ouders kostbare tijd en zorgen bij het bereiden van baby's flesvoeding.

De Twistshake babyfles is verkrijgbaar in 3 afmetingen: 180ml, 260ml en 330ml. De fles is ontworpen met een handige grijpvorm in een stevige kunststof met een uitstekend temperatuurbehoud.
De Twistshake babyfles heeft een mengzeefje dat klontertjes melkpoeder in het wateroplost en daardoor verstopping van de speen voorkomt.
Het leuke dekseltje beschermt de speen tegen vuil en bacteriën.

Elke Twistshake fles bevat 1 anti-koliek speen en 1 doseerdoosje in de verpakking.

De Twistshake babyfles heeft drie unieke kenmerken:

Daily Prep: Een uitstapje met uw baby mag nooit aanvoelen als labeur! Met de DailyPrep van Twistshake kunt u baby’s voeding ineens voor een hele dag bereiden, op een eenvoudige en leuke manier.
EasyClean: Vond u het schoonmaken van de babyfles altijd al een vervelend karwei? Twistshake biedt u vandaag een prachtoplossing, met een slim ontwerp dat het schoonmaken van deze zuigfles erg snel en gemakkelijk maakt.
TwistFlow:Niet volledig opgeloste poedermelk klonterjes en verstopte spenen kunnen uw baby hinderen bij het drinken en nare darmkrampjes veroorzaken. TwistFlow beperkt heel efficiënt klontertjes in de melk en zorgt ervoor uw baby in zijn natuurlijke zuigritme het flesje leeg kan drinken.

De Twistshake anti-koliek spenen zijn gemaakt van hoogwaardige, zachte siliconen en hebben een heel natuurlijke vorm die de overgang van borstvoeding naar flesvoeding gemakkelijker maakt. De spenen zijn ook los verkrijgbaar in dubbelverpakkingen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.