• KipKep Napper Nursery Wallet Crossy Pink
  • KipKep Napper Nursery Wallet Crossy Pink
  • KipKep Napper Nursery Wallet Crossy Pink

KipKep Napper Nursery Wallet Crossy Pink

Ideaal voor alle borstvoedende mama's is dit handige etui voor borstkompressen.
Artikelnummer:
23-KIKE-1498
Levertijd:
nvt
Reviews:
  • Standaard
€7,75
Incl. btw

Ideaal voor alle borstvoedende mama's is dit handige etui voor borstkompressen.

We weten allemaal hoe hard je kompressen nodig hebt als je borstvoeding geeft. Maar hoe neem je ze mee onderweg? Los in je tas gaan ze pluizen en het is niet hygiënisch. Zeg daarom maar vaarwel tegen het alom gebruikte plastic zakje want de nieuwe KipKep Napper Nursery Wallet Crossy Pink is dè manier om je kompressen schoon en hygiënisch bij je te dragen. Ideaal voor in je hand- of luiertas!

De Napper Nursery Wallet is een mooi etui bestaande uit twee compartimenten waarin je zowel schone als gebruikte (wasbare) kompressen kunt opbergen. Zo kun je aan de ene zijde schone kompressen bewaren en aan de andere zijde de gebruikte kompressen. Na gebruik vouw je het etuitje dicht en sluit je deze met het drukknoopje. Handzaam en handig!

Of je nu wegwerp kompressen of wasbare kompressen gebruikt, de Napper Nursery Wallet is jouw mama-etui voor onderweg! Verkrijgbaar in drie kleuren.

WINNAAR! van de Baby Innovation Award.

Kenmerken KipKep Napper Nursery Wallet Crossy Pink:

  • afmeting 13 x 13 cm

  • aantal vakjes: twee

  • kan in de wasmachine op 30 graden

Naast deze KipKep Napper Nursery Wallet Crossy Pink kun je bij ons terecht voor de hele collectie van KipKep.

Over KipKep:

KIPKEP is hip & happening. Een merk dat staat voor de nieuwste en mooiste babyverzorgingsproducten. Uitblinkend in looks en gebruiksgemak. Design, kleur, mode, techniek en innovatie, ontwikkeld dóór jonge ouders, vóór jonge ouders. Kipkep maakt het verzorgen van baby's een stuk eenvoudiger, maar vooral: nóg veel leuker. Het team van KIPKEP werkt hard aan de uitbreiding van het assortiment en is voortdurend op zoek naar functionele producten van hoge kwaliteit, die het leven van ouder en kind makkelijk maken. Op dit moment hebben we al vijf toppers van KIPKEP in het assortiment: de Feedi, de Bib, de Napper en de Blenker Baby en Kid. Al deze producten zijn door KIPKEP zelf ontwikkeld. KIPKEP werkt zoveel mogelijk natuurvriendelijk en is gegarandeerd kinderarbeidvrij.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.