Over ons

Hartelijk welkom op mijn site!

Ik ben Erika Lemmens en ben moeder van 2 dochters. Daarnaast heb ik jarenlang in de kinderopvang gewerkt en de laatste jaren in de detailhandel. In 2021 kwamen deze 2 dingen bij elkaar en kon ik deze mooie webshop overnemen. Ik ga er nog mijn draai aan geven dus houd de shop in de gaten! 

 

Bij LittleCool.com vind je een uitgebreid assortiment aan baby- en kinderartikelen. Nieuw, B-grade of tweede kans. Van speentje tot mutsje, leuke accessoires en natuurlijk alles voor in de kinderkamer. Kun je iets niet vinden? Neem contact met ons op, we helpen je graag.

We beseffen allemaal dat we beter met ons milieu moeten omgaan maar hoe doe je dat nu in de praktijk?

Wij als LittleCool proberen ons steentje hier aan bij te dragen. Dit doen wij door steeds meer producten toe te voegen die het milieu minder belasten zoals: wasbare luiers of eco luiers.

Wat ook het milieu erg belast zijn alle producten die niet nieuw verkocht kunnen worden omdat b.v de verpakking is beschadigd( B grade) of omdat product iets schade heeft.

Wij willen deze producten wel een kans geven. Deze bieden wij nu aan bij LittleCool. Het is goed voor milieu en goedkoper voor de klant.

Onze duurzame / tweede kans / tweedehandse producten kun je vinden onder het kopje:

OUTLET en DUURZAAM

  • B-grade( nieuw, maar verpakking beschadigd), het kan zijn dat wij een andere verpakking gebruiken.
  • Lichte gebruikssporen
  • Tweedehands