• Nuk Nuk Nature Sense Glas set small

Nuk Nuk Nature Sense Glas set small

Voeding speelt een sleutelrol bij de ontwikkeling van baby's. De NUK Nature Sense-fles met de bijpassende speen, ook dicht bij de moederborst, staat garant voor een bijzonder natuurlijke ervaring. Talrijke microgaatjes reproduceren de melkhoudende microkanalen van de borst, en zorgen zo voor een regelmatige en natuurlijke zuigstroom. Het extra zachte gedeelte maakt de punt net zo flexibel als de moederborst. De vergrote en flexibele basis van de fopspeen biedt een natuurlijk zuiggevoel zodra de baby er zijn lippen op legt. Het innovatieve antikrampjesventiel maakt ononderbroken borstvoeding mogelijk en voorkomt het inslikken van lucht, waardoor het risico op koliek wordt verkleind. 92% van de baby's accepteert de fopspeen, 98% van de moeders gelooft dat de micro-piercings een natuurlijkere voedingservaring creëren, 99% van de moeders zou het gebruik van de NUK-fopspeen aanbevelen. Small Nature Sense Glasset bestaande uit 1 flesje van 120 ml, 2 flesjes van 240 ml, 2 spenen en 1 fopspeen met doosje. Details van de doos: - 1 glazen flesje van 120 ml, 0-6 maanden piercing S. - 2 glazen flesjes van 240 ml, 6-18 maanden piercing M. - 2 spenen 0-6 maanden piercing M. - 1 fopspeen Genius 0 -6 maanden met beschermhoes. - Wit decor.
Artikelnummer:
10225259
Levertijd:
nvt
Reviews:
  • Standaard
€48,00
Incl. btw

Voeding speelt een sleutelrol bij de ontwikkeling van baby's. De NUK Nature Sense-fles met de bijpassende speen, ook dicht bij de moederborst, staat garant voor een bijzonder natuurlijke ervaring.
Talrijke microgaatjes reproduceren de melkhoudende microkanalen van de borst,

en zorgen zo voor een regelmatige en natuurlijke zuigstroom. Het extra zachte gedeelte maakt de punt net zo flexibel als de moederborst. De vergrote en flexibele basis van de fopspeen biedt een natuurlijk zuiggevoel zodra de baby er zijn lippen op legt. Het innovatieve antikrampjesventiel maakt ononderbroken borstvoeding mogelijk en voorkomt het inslikken van lucht, waardoor het risico op koliek wordt verkleind.
92% van de baby's accepteert de fopspeen, 98% van de moeders gelooft dat de micro-piercings een natuurlijkere voedingservaring creëren, 99% van de moeders zou het gebruik van de NUK-fopspeen aanbevelen.

Small Nature Sense Glasset bestaande uit 1 flesje van 120 ml, 2 flesjes van 240 ml, 2 spenen en 1 fopspeen met doosje.

Details van de doos:
- 1 glazen flesje van 120 ml, 0-6 maanden piercing S.
- 2 glazen flesjes van 240 ml, 6-18 maanden piercing M.
- 2 spenen 0-6 maanden piercing M.
- 1 fopspeen Genius 0 -6 maanden met beschermhoes.
- Wit decor.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.