• B Grade: Philips avent SCF875/02 - Stomer/ blender
  • B Grade: Philips avent SCF875/02 - Stomer/ blender
  • B Grade: Philips avent SCF875/02 - Stomer/ blender
  • B Grade: Philips avent SCF875/02 - Stomer/ blender
  • B Grade: Philips avent SCF875/02 - Stomer/ blender
  • B Grade: Philips avent SCF875/02 - Stomer/ blender
  • B Grade: Philips avent SCF875/02 - Stomer/ blender

B Grade: Philips avent SCF875/02 - Stomer/ blender

B grade: nieuw, alleen verpakking is iets beschadigd of zonder originele doos. Daarom niet €152 maar €114.99
Levertijd:
nvt
Reviews:
  • Standaard

€132,99 €114,99

Incl. btw

Philips Avent SCF875/02 - Stomer/ blender

Nieuw, alleen verpakking is beschadigd, 1 jaar garantie

Gezonde voeding is essentieel voor een gezonde ontwikkeling van je baby. Met de Philips Avent SCF875/02 - Stomer/blender maak je zelf heel eenvoudig heerlijke maaltijden, afgestemd op de behoeften van je baby. Niet alleen stomen en blenden is mogelijk maar ook ontdooien en verwarmen. Met deze 4-in-1 babyvoedingmaker van Philips Avent kun je zowel fruit als groenten, vis en vlees in de stomer/ blender bereiden. Ideaal!

Belangrijkste kenmerken Philips Avent Stomer/blender


Gezond koken met stoom voor je kindje
Stomen is een gezonde manier van koken. Met deze Philips Avent stomer/blender wordt de stoom van beneden naar boven gecirculeerd. Hierdoor worden alle ingrediënten gelijkmatig gegaard zonder te koken. De voedzame kracht, textuur en het kookvocht blijven behouden tijdens het mengen. Met de stomer is het mogelijk om groenten en fruit zeer fijn te mengen of juist te kiezen voor wat grovere texturen.

Stoom, blend, ontdooi en verwarm je zelfgemaakte maaltijden
Met de 4-in-1 gezonde babyvoedingmaker maak je in een en dezelfde kan voedzame, zelfgemaakte maaltijden. Serveer het voedsel direct of bewaar het in het meegeleverde bewaarbakje om het later weer op te warmen met de gebruiksvriendelijke functies voor opwarmen of ontdooien

Gebruiksgemak
Zodra de ingrediënten zijn gestoomd hoor je een pieptoon. Til de kan op, draai hem op en vergrendel hem om het gestoomde voedsel naar wens te mixen. Met de kan van 1000 ml kun je tot wel vier maaltijden bereiden, waarbij je bijvoorbeeld één maaltijd serveert en drie maaltijden in de koelkast of vriezer voor later kunt bewaren. De kan en het mes zijn vaatwasbestendig en dankzij het open ontwerp is het apparaat eenvoudig schoon te maken. Met de timer kun je de optimale bereidingstijd per gerecht instellen.

Van puree tot dikke hapjes, geschikt voor elke vaste/voedingsfase
Van zeer fijn gemengde groenten en fruit tot combinaties van ingrediënten zoals vlees, vis en peulvruchten en het creëren van vastere structuren: deze babyvoedingmaker maakt het bereiden van gezond voedsel eenvoudig voor elke vaste-voedingsfase.

Recepten inspiratie
Receptenboekje
Bij de Philips Avent stomer wordt een receptenboekje meegeleverd, waarin voedingsadvies wordt geboden met lekkere, verse recepten en maaltijdideeën waarmee je je baby een gezonde start in het leven geeft en goede eetgewoonten aanleert.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.