• Dooky Nappy Pack Pink Circles
  • Dooky Nappy Pack Pink Circles

Dooky Nappy Pack Pink Circles

Elk luieretui wordt geleverd met de unieke Pull & Wipe technologie waardoor je super simpel een nat doekje met één hand pakt
Artikelnummer:
1.10-XP-126421
Levertijd:
nvt
Reviews:
€9,95
Incl. btw

Dooky Nappy Pack Pink Circles is ideaal voor korte uitstapjes. Het is een luieretui waar 3 luiers in passen en een pakje natte doekjes. Elk luieretui wordt geleverd met de unieke Pull & Wipe technologie waardoor je super simpel een nat doekje met één hand pakt, altijd handig bij een vieze broek of vieze snoetjes.

Kenmerken Dooky Nappy Pack Pink Circles:

  • gemaakt van duurzaam polyester
  • gemaakt van waterproof polyester
  • afmetingen 26,5 x 14 x 0,8 cm
  • zeer veel handige produkten van Dooky in hetzelfde design

Naast deze Dooky Nappy Pack Pink Circles kun je bij ons terecht voor meer artikelen van Dooky.

Over Dooky:

Dooky biedt bescherming tegen zon, regen, wind, sneeuw en licht. Dooky is eenvoudig binnen enkele seconden met kunststof ringen te bevestigen en gemakkelijk in elke gewenste hoogte te verstellen. Geschikt voor alle merken reiswiegjes, autostoeltjes groep 0+,  De Dooky is de ideale manier om je kindje te beschermen tegen de felle zon, harde regen en wind, sneeuw en licht. Geen gedoe meer met hydrofiele doeken met knijpers, handdoeken en lakentjes, met de Dooky creëer je gemakkelijk een rustige en vredige omgeving voor kinderen en hebben ze geen last van de regen, zonlicht en andere omgevingsinvloeden. De Dooky is universeel en eenvoudig binnen enkele seconden te bevestigen. Door het unieke en geregistreerde ontwerp is de Dooky gemakkelijk in elke gewenste hoogte verstelbaar. De Dooky is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren zodat je altijd wel een passende Dooky vindt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.