• Emma+noah heerlijke deken 120x120  inbakeren

Emma+noah heerlijke deken 120x120 inbakeren

Levertijd:
nvt
Reviews:
€14,99
Incl. btw

Emma+noah heerlijke deken 120x120  inbakeren

Emma & Noah: liefdevol vormgegeven babyartikelen voor jonge ouders.
Emma & Noah komt uit het hart van Düsseldorf. Wij zijn aangedreven door een enkele missie: het leven voor je kleintjes zo aangenaam en mooi mogelijk te maken. Zo is het merk Emma & Noah ontstaan: alleen het beste voor je baby!

Voor ontelbare generaties en in vele culturen is de inbakeren een bewezen traditie. De Emma & Noah inbaker deken zet deze traditie voort. Je kind krijgt het gevoel terug( het beschermde) vanuit de baarmoeder. Waar je kindje zich veilig voelde. Dit geldt vooral voor pasgeborenen, die zich ongemakkelijk voelen wanneer ze zonder beperking liggen en verloren gaan in de grote ruimte.

Veel baby's hebben moeite in slaap te vallen en blijven slapen, want ze zijn erg onrustig en wakker opnieuw en opnieuw, zelfs door een ongecontroleerde beweging. De Emma en Noah Puck doek helpt hier bijzonder onrustige baby's en huilen baby's over om te ontspannen en kalmeren en makkelijker in slaap vallen en doorslapen rustig.

Het inbakeren is geschikt voor baby's tot de leeftijd van 3 tot 6 maanden. Met zijn 120x120 cm biedt de Emma & Noah inbakerdoek voldoende ruimte voor je opgroeiende baby.

Nadien is de deken/doek te gebruiken als:

- Spuugdoek
- aankleedkussen
- wandelwagen deken
- babydeken
- verzorgingsdoek

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.