• Jollein slabbetje badstof wit grijs

Jollein slabbetje badstof wit grijs

Een lieve slab in hippe kleuren zodat het eten niet zo'n knoeiboel wordt! Sluit gemakkelijk met klittenband.
Artikelnummer:
17-JOL-029-566-64802
Levertijd:
nvt
Reviews:
€4,60
Incl. btw

Kleintjes zijn zo schattig als ze eten! Toch kunnen ze van eten en drinken een enorme knoeiboel maken. Dat geeft niets, want met dit slabbetje van Jollein voorkom je dat je na het eten de kleertjes steeds maar weer moet wisselen. Bovendien zijn slabbetjes onmisbaar bij het zelfstandig leren eten.

Dit Jollein slabbetje badstof wit grijs kun je gemakkelijk vastmaken middels de klittenbandsluiting. Het slabbetje is gemaakt van badstof en is afgewerkt met bies.

Kenmerken Jollein slabbetje badstof wit grijs:

  • gemaakt van 100% katoen
  • afmeting: 26 x 35 cm

Naast dit Jollein slabbetje badstof wit grijs kun je bij ons terecht voor het hele assortiment van Jollein.

Over Jollein:

Sinds 1973 levert Jollein diverse babykamertextiel en -accessoires. Jollein ontwerpt elk jaar nieuwe collecties met hippe, trendy dessins die een mooie aanvulling zijn op een basiscollectie. Elke collectie wordt met grote zorg ontwikkeld waarbij ze rekening houden met de praktische inzetbaarheid van artikelen. kwalitatieve materialen en de marktontwikkelingen. Daarnaast zijn er ook voor elke baby- en kinderkamer vele leuke accessoires verkrijgbaar.  

Door middel van maatschappelijk verantwoord ondernemen streeft Jollein er naar een bijdrage te leveren aan de balans tussen people, planet en profit. Zo zijn bijna al hun leveranciers aangesloten bij de BSCI: Business Social Compliance Initiative is een vereniging van fabrikanten over de hele wereld. Door samenwerking met deze fabrikanten willen zij voorkomen dat de producten worden gemaakt onder slechte omstandigheden, zoals bijvoorbeeld kinderarbeid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.